Hirdetés

Hirdetés
A füstölés húsok, húskészítmények, szalonna- és kolbászfélék, valamint sajtok tartósítására használt eljárás. Általában a már besózott és pácolt terméket keményfa füstje felett rövidebb-hosszabb ideig szárítják.

Dudás Viktória

A Zöldségdoboz-közösség azon elven működik, amely a fogyasztókat és a kistermelőket közvetlenül összekapcsolja. Ezáltal lecsökkenti a költséget mind a fogyasztóknál mind pedig a termelőknél.

Elérhető áron biztosítunk friss, szezonális változatosságot kínáló egészséges, Bio terményeket.

Szencz József

Biogazdaságból származő szürkemarha és mangalica hús megrendelhető.

Bodor Porta

AGROVIVA Hungária Kft.

Tisztelt Látogató, cégünk valamennyi dolgozójának nevében üdvözöljük !

Kovács Éva

Saját gazdaságunkban nevelt hízók feldolgozása:
-füstölt sonkafélék
-füstölt szalonna, sós szalonna
-füstölt parasztkolbász
-hurka, sütõkolbász
-Csécsi (paprikás, fokhagymás fõtt tokaszalonna) stb.
Saját gazdaságunkban tartott tehenek által termelt:
-tehéntej
-tehéntejbõl készült gomolyasajt

Röck Gábor

A Pestlőrinci piac eggyik legrégebbi őstermelője vagyunk. 19 éve foglalkozunk füstőlt áruval/többféle szalonna,kolbász,sonka,csülök/A családi válalkozásunk bővülése érdekében piac növekedést szeretnénk.Ha igazi házi  jelleget keres, nálunk megtalálja.

Bara Károly

Füstölt áruk: kolbász,  szalámi, szalonna, parasztmájas, kolozsvári szalonna, többféle füstölt hús.
Friss: hurka, sütőkolbász, disznósajt, abált szalonna.
Zsír, töpörtyű.

Róka Zoltán

- Hús
- Húskészítmény hurka, kolbász, májpástétom, zsír, tepertő, disznó sajt
- Füstölt kolbász, szalámi, szalonna és hús féleségek
 
 

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel