Hirdetés

Hirdetés
Nyúl

LepusFarm

LepusFarm, Pannonfehér húsnyúl tenyészet.

Cimkék:

Hanna Kertje Vállalkozás Szurdokpüspöki

Vállalkozásunk zöldség és gyümölcs termeléssel, valamint nyúltenyésztéssel foglalkozik. Kertészetünkben termelt alapanyagainkból feldolgozott házi termékeket készítünk, amelyek közül legnépszerűbbek a befőttek, lekvárok, savanyúságok, ketchupok és paprikakrémek.
Zöldségféléink: paprika, paradicsom, káposzta, kelkáposzta, brokkoli, karfiol, zöldborsó, zöldbab, sárgadinnye, sütőtök.

Dudás Viktória

A Zöldségdoboz-közösség azon elven működik, amely a fogyasztókat és a kistermelőket közvetlenül összekapcsolja. Ezáltal lecsökkenti a költséget mind a fogyasztóknál mind pedig a termelőknél.

Elérhető áron biztosítunk friss, szezonális változatosságot kínáló egészséges, Bio terményeket.

Dér Renáta

 
 

Cimkék:

Jakab László

Minőségi nyúlhús előállítással  foglalkozom.Kiváló minőségű nyúlhús rendelhető a hét bármely napján egésznyúl.

Cimkék:

Gàspàrné Szabò Szilvia

Husnyul tenyésztéssel foglalkozom. Eladòak pecsenyenyulak élve.Valamint konyhakészen is.Ez utòbbit rendelésre vàgom hogy mindig csak friss hus kerüljön a vevőhöz.

Cimkék:

Béki Szabina

kakukktojás

Tamás

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel