Hirdetés

Hirdetés
A zöldségfélék az emberi táplálkozásban nem csak biológiai energiaforrást jelentenek, hanem az emberi szervezet számára kis energia-felvétel mellett sok biológiailag értékes tápanyagot is. Fogyaszthatók nyersen, sütve, főzve, párolva, önmagukban vagy más zöldségfélékkel, egyéb élelmiszerekkel együtt, így sokféle elkészítési módot kínálnak.

Balázs Viktor

Eladó saját termelésű édesburgonya (batáta)! Nagy és akár kis tételben is. Ár: 350-450 ft/kg. 
Érd.: 06204606673

Cimkék:

Szabó Barbara

Antal Mihály

Több évtiezede dolgozom Csanyteleken és szállítom a friss Paradicsom, Kínai Kel, Karalábét illetve egyéb zöldségeket, amennyiben nem sikerül eladnom az összes termékemet, kívánok az interneten is kínálni a friss zöldségeimből.

KicsiKacsaHáz

Termelő:

Bogár Márk

Cimkék:

Kiskapa Kertegylet

A Kiskapa Kertegylet egy Győr mellett működő gazdaság, elsődleges célja friss, permetszer-mentes, ízletes zöldségekkel, gyümölcsökkel ellátni vásárlóit. Számos különlegesség, valamint kistermelői termékek is kaphatóak nálunk. Termékeinket megrendelésre, ládás rendszerben házhoz szállítjuk Győrben és környékén.

Cimkék:

Kérsemjéni Szociális Szövetkezet

Fejes káposzta(agresszor) nagy tételben eladó Szatmár megyében. Ár: 70
Ft/kg Szeletelve: 80 Ft / kg. Telefon: 06 30/740-79-25, 06
30/440-93-52, 06 44/360-486.

Cimkék:

ZFW Hortiservice Kft.

Obermajer Zoltán Őstermelő és kézműves termék gyártó.

Több  éve termesztek vegyszermentes zöldségeket és dísznövényeket. 2015-ben  várható terményeim fokhagyma ,fejtőbab, szárazbab lila és vöröshagyma! Valamint  egyedi kézműves  termékeim melyeket meg lehet  tekinteni és  követni lehet a köetkező oldalon: https://www.facebook.com/pages/RoM-Kreatív/1474076419511797

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel