Hirdetés

Hirdetés
A növényi olajok nem csak a konyhában használhatók, sokuknak különleges gyógyhatása is van. Fontos, zsírban oldódó vitaminokat szolgáltatnak, létfontosságú összetevőket tartalmaznak, és még ízesítik is ételeinket. A tudomány néhány éve az esszenciális zsírsavak egészségmegőrző értéke mellett terápiás felhasználhatóságukra is felfigyelt. Különféle olajokat ismerünk: olívaolaj, napraforgóolaj, kukoricaolaj, szójaolaj, szezámolaj, jojobaolaj, ligetszépeolaj, búzacsíra-olaj, köményolaj.

Lamore homoktövis termékek bio homoktövis bogyóból egyenesen a termelőtől

Az egészségtudatosság jegyében választottuk a homoktövist, látva a benne rejlő egészségre gyakorolt jótékony hatását.

Detki Chilis Betyár

Chilipaprikák, chilikrémek, füstölt paprikakrémek, chiliszószok, savanyúságok, kecsap, BBQ, lekvárok, fűszernövények.
Szezonban friss termések, bárányok és tojás is kapható a tanyán.
Paprikáink fajtái: Jalapeno, Bishpp's Crown, Habanero, Cayenne, Naga Jolokia, Moruga Skorpio.
Termékeink:

Halona Tibor

Gellénházán egy kis zalai faluba termeljük termékeink alapanyagait, már lassan 16 éve foglalkozunk olajtök termesztésével, termékeink skálája bővült az évek folyamán, melegen sajtolt tökmagolaj , hidegen sajtolt mákolaj ,szőlőmagoaj van a palettánkon. De készítünk szőlőmaglisztet, tökmaglisztet, töklekvárt nagyon finom muskotályos tökből és házi tormát is.
 

Cimkék:

Sovis trade srl.

Mindenféle gabona, gyógynövény  és egyébb ezzel kapcsolatos termékeink vannak értékesítésre, melyet szeretnénk önök figyelmében ajánlani:

Szatmár Nektárja Nonprofit Kft.

Nonprofit társaságunk a "Jót s Jól" Egyesület saját, többségi tulajdonú Kft.-je, mely az Egyesület által megtermelt olajtök és ebből előállított hidegen sajtolt tökmagolaj értékesítését végzi.

Cimkék:

Hartman Gyula

 
 
 
 

Cimkék:

Mlinkó András

 
 Tökmagolaj hidegen sajtolva 

Cimkék:

Virgin Oil Press Kft.

 
Cégünk egy fiatal, lendületes csapatból áll össze. Elsődleges és mindenkori célunk a tökéletes minőségű hidegen sajtolt szőlőmagolaj előállítása.

Cimkék:

Diós tanya - Békés

A békési Diós tanyán gyümölcstermesztéssel és falusi szállásadással foglalkozunk. A gyümölcsösünk 7 hektáros bekerített területesn fekszik, melyből 2,8 hektár dió, 2,5 hektás szilva, 0,6 hektár mogyoró, a többi vegyes gyümölcsös. A gyümölcsöket elsősorban feldolgozás nélkül értékesítjük.

Békebeli Arany Étolaj

Bio eljárással gyártunk napraforgó étolajat és mákolajat (hamarosan tökmagolajat is) hagyományos nem bio, de kistermelői alapanyagból, hidegen sajtolással.
A mákolaj a csonterősítés népi csodaszere, de jó hatással van az idegrendszerre is. A "miért" honlapunkon részletesen elolvasható.

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel