Hirdetés

Hirdetés

Barátaink

Keressük a kapcsolatot minden olyan weboldallal, akik hasonló célkitűzéssel és szellemiséggel rendelkeznek és nyitottak egy kölcsönös link cserére. Amennyiben támogatni kívánja a termelotol.hu oldalt, a támogatásért cserében egyelőre ezen az oldalon tudunk megjelenést biztosítani. A később weboldalunk egyéb pontjain is lehetőség lesz hirdetéseket megjeleníteni. A kapcsolatfelvételhez írjon egy e-mailt!

„Van egy álmom…

Ebben az álomban Magyarországon olyan házak épülnek, amelyből teljesen egyértelműen kiderül, egy idegen számára, hogy csakis Magyarországon járhat.

Ezek a házak őseink tudása alapján, természetes anyagokból, a magyar térrendezés jól bevált szabályai szerint készülnek, és jó bennük élni.

Ezek a házak nem mediterrán házak, nem alpesi faházak, nem kínai pagodák és még csak nem is a kínai feng-shui elveit követik.

Nekünk, magyaroknak ugyanis olyan magas szintű építészeti, térrendezési hagyományunk és jelképrendszerünk van, amely minden utánzást fölöslegessé tesz, és amelyben az idegen elvek meghonosítása csupán zűrzavart okoz.”

Magyar ékszer

Tradicionális magyar és szkíta ékszerek készítői és barátok. Ők a Magyar Ékszer
Nagyon kedves jó barátom, Péter blogja: Minden betegségnek és történésnek lelki oka van. Létezik obejktív igazság! Bár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki számára az egyes dolgok mit jelentenek, hiszen az tényleg személyes, nem általánosítható. De a világ működésének törvényei objektívek, mindenkire vonatkoznak. Ezek a működési elvek éppen ezért objektív igazságok.
Péter másik blogja: "Magyarnak lenni" nem feltétlenül genetikai kérdés. Gondoljunk csak az Arad-i 13-ra. Sokuk nem rendelkezett magyar felmenőkkel, mégis azért haltak meg ami magyar. Tehát nem az a kérdés, hogy honnan jöttél, hanem az, hogy mit teszel!
Ismerős Arcok: a zene és barátság az ami összeköt bennünket. No, meg „egy vérből valók vagyunk”.
Életünk minden pillanata megismételhetetlen, ezért rendkívüli fontossággal bír! Rohanó világunkban gyakran megfeledkezünk erről. Ha nagy ritkán mégis foglalkoztat ez a gondolat, eszünkbe jut az is, hogy az adott helyzetet talán legjobb volna gyorsan megváltoztatni. Ám, hogy a változás folyamatát miként is indítsuk el életünkben, vagy hogy ehhez a komoly döntésünkhöz hol kaphatunk megfelelő segítséget, az a legtöbb esetben nem egyértelmű számunkra. Hasonló tapasztalatok, érzések és a már megélt csodák megmutatásának a vágya vitt bennünket is az úton, mely végül oda vezetett, hogy 2005. tavaszán megszerveztük az Angyalszívet.
A http://www.gazdakor.szie.hu honlapot az agrárgazdaságban érintettek, az élelmiszergazdaságban dolgozók valamint az agrárium iránt érdeklődők tájékoztatására hoztuk létre. Szeretnénk átfogó képet adni a vidékről, a népi kultúráról, hagyománykincseinkről is. Induláskor, 2009 júliusában azzal a céllal indítottuk a honlapot, hogy a későn kelők is láthassák a Duna Televízió Gazdakör műsorát. Emellett természetesen a hagyományos, írásos formában és rádiós hanganyagokkal is tájékoztatjuk a mezőgazdaság legfrissebb hírei iránt érdeklődőket.
Közélet, Gazdaság, Sport, Bulvár, Kultúra - hírek minden határon innen és túl.
A Magyar Kezek Távbolt küldetése, hogy magyar termékekhez juttassa hozzá egyaránt a magyarországiakat, és azokat magyarokat is, akik nem az Óhazában élnek, de szeretik a "hazait", és fontosnak tartják, hogy vásárlásaikkal otthoni, magyar munkahelyek, kisvállalkozások boldogulásához járuljanak hozzá.
Hisszük, hogy a Te életében van, legalább 1 olyan Magyarországhoz kötődő emléked vagy használati tárgyad, amit szeretsz és büszke is vagy rá! Az MTRO rajongói és támogatói segítségével ezeken keresztül kívánjuk felhívni a figyelmed a megannyi más értékre, ami mellett eddig esetleg Te is elsétáltál!
NAP-KELET Orémus Kálmán blogja: jegyzetek, vélemények, kultúra, humor
Független pénzügyi tanácsadókként dolgozunk. Függetlenként ami azt jelenti, hogy nem vagyunk elkötelezve egyik biztosítónak, banknak vagy egyéb pénzintézetnek sem. Ügyfeleink igényei alapján a kockázati és takarékossági szempontok figyelembe vételével teljes-körű pénzügyi megoldásokat kínálunk bármely élethelyzetre. Segítünk kiválasztani!
Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.