Hirdetés

Hirdetés
Különféle pékáruk: kenyér, zsömle, kifli, cipó, kalács.

Gordius Invest Kft

A Royal Pék Biatorbágyi üzemében jelenleg közel 400 féle termék előállításával foglalkozunk, hagyományos kézműves és a modern technológia alkalmazásával.  
Célunk elsősorban a vevő kívánság szerinti kiszolgálása, a legjobb minőséget biztosítva.

Pékműhely

Olyan pékárút készítünk, amit mi is megennénk:-)! Azért kezdtük el pár éve, mert borzasztó silány a minősége a hazánkban kapható pékárúknak. Vadászni kellett az ehető (még nem jó) pékárút! Na, akkor mi megpróbáljuk. Már pár éve sikerül egyre jobb minőséget készítenünk. A legnagyobb elismerés számunkra ha az embereknek tudunk nyújtani egy kis örömet. Elkél manapság az olyan.

Cimkék:

Rácz József pékmester

A kis -manufaktúrális- sütödében házi -kézi- készítésű pékárúkkal várjuk kedves vendégeinket, vásárlóinkat...

Cimkék:

Takács István Cukrászmester

Cukrászdánk 1974-ben épült Szigethalmon. Ez volt a település első cukrászdája, melynek hírnevét két kiváló cukrászmester (Sepsei Károly és Korpos Károly) alapozta meg.

Novák Piac

Kapható itt zöldség, gyümölcs, méz, kemencében sütött kenyér, kalács, almalé, házi tej, sajt, füstölt és tőke húsáru, kézműves termékek.

A piac Budapesten van, egy már ismert, működő piac részeként-mellette. Ez a Novák Piac, vagy másnéven Palotai Bolha, a XV., ker. Pázmány P. u. 1/c / alatt. (Parkoló felőli bejárat).

Nyitvatartás:minden nap 7-18 óráig

Parkolás:díjtalan

Kordás Józsefné

Öcsi Pékség

Medgyesegyházi pékségünkben a hagyományos kenyér, kifli, zsömle, valamint kakaós- és pizzás tekercsek mellett, olyan különlegességek is kaphatóak mint a 7 kiló kenyértésztával és 2 csülökkel, zöldségekkel (sárgarépa, bab, savanyakáposzta, gomba) készült, összesen 12-13 kilót nyomó csülkös kenyér. Baráti társaságok, vadászok, bor- és sörisszák nagy kedvence, házhoz szállítással is.

Magtár

Egészséges magyar élelmiszerek Budapesten, a XIII. kerületben, a Lehel téri csarnokban.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel