Hirdetés

Hirdetés

Novák Piac

Kapható itt zöldség, gyümölcs, méz, kemencében sütött kenyér, kalács, almalé, házi tej, sajt, füstölt és tőke húsáru, kézműves termékek.

A piac Budapesten van, egy már ismert, működő piac részeként-mellette. Ez a Novák Piac, vagy másnéven Palotai Bolha, a XV., ker. Pázmány P. u. 1/c / alatt. (Parkoló felőli bejárat).

Nyitvatartás:minden nap 7-18 óráig

Parkolás:díjtalan

Belépés: díjtalan

Jó a közlekedése, még vasútállomás, - a Rákospalota Újpesti - is van itt! Így akár Vác, Veresegyház, akár a Nyugati felől egyszerűen elérhető.

Google térkép

Cím
Megye: 
Budapest
Település: 
Budapest
Utca, házszám: 
Pázmány Péter u. 1/C
Irányítószám: 
1151
Hirdetés

Hozzászólások

zöldség-gyümölcs

Sokminden megszűnt már a fent említettek közül a Novák piacon. Viszont van egy új zölség-gyümölcs árus, aki mindenből hazai termékeket árul kedvező áron. Isteni például a paradicsom és tényleg friss az áru. Tiszakécskéről jár, minden pénteken és szombaton ott van reggel 7-től délután 6-ig. Ahol a magyarok piaca volt, az ingyenes parkoló felőli bejáratnál.

NOVÁK Piaci változások

 NOVÁK piacon - Egyenlőre, MEGSZÜNT a Magyarok Piaca - hátul az ingyenes parkolók felőli bejáratnál volt.
 
 

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.