Hirdetés

Hirdetés
A bor színe értelemszerűen a szőlő színétől függ. A legtöbb fehérbor chardonnay, rizling, sauvignon blanc, furmint, hárslevelű, muskotály típusú szőlőből készül. A fehérborok alkoholtartalma 8-tól akár 15 térfogatszázalékig terjedhet.

Kákonyi István

cserszegi fűszeres bor 1500 l 350 ft/l
olaszrizling bor 1500 l  350ft/l

Cimkék:

Kerekes Zoltán

Őstermelőként szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkozom. Saját területen (Strázsa- és Palánki hegy) Kékfrankos, Zweigelt, Merlot es Cabernet Franc fajtákból készítek vörös és rozé borokat.
Folyóboros kiszerelésben a palánki hegyi pinceből, akár nagyobb mennyiségben is vásárolhatoak boraink.

CsókásBirtok

Mátrai minőségi borok eladók a termelőtől.Családi szőlészet borászat által előállitott kiváló díjnyertes borok eladók.Borászatunk csak a saját 7 ha szőlőterületen megtermelt gondosa terméskorlátozott szőlőt dolgozza fel borrá modern feldolgozási technológiával, a legmagassabb minőségi feltételeknek  is eleget téve.

Dudás Viktória

A Zöldségdoboz-közösség azon elven működik, amely a fogyasztókat és a kistermelőket közvetlenül összekapcsolja. Ezáltal lecsökkenti a költséget mind a fogyasztóknál mind pedig a termelőknél.

Elérhető áron biztosítunk friss, szezonális változatosságot kínáló egészséges, Bio terményeket.

Zoltán

Minőségi - palackozott és folyóborként is elérhető - fehér- és vörösborokat kínálok eladásra a dél-szlovákiai borvidékről / Esztergomtól 25 km-re fekvő településről/. Vörös: Rubor, CabernetSauvignon. Fehér: Chardonnay, Olaszrizling, Pinot gris, Saluber/cuvée- Tramini alappal/, Passus/ürmösbor/.
Irányár: 500 Ft.  Az ár mennyiség függvényében változhat.

Cimkék:

kakukktojás

Klézli Pince

Pincészetünk megkezdte 2013 évjáratú Rizlingszilváni bora értékesítését léding kiszerelésben mely kiszerelés melett is magas minőséget képvisel.

Cimkék:

Kondor János

NÉBIH engedélyes termelői fehérbor
Termelői bor eladó! 350Ft / liter NÉBIH engedélyes 2015-ös évjáratú, Balatonmelléki Olaszrizling OFJ 5, 10, 20, 22 literes kiszerelésben, eladó! Alkohol: 12,6V/V° Termelés helye: Balatonhenye Jelenlegi mennyiség: 3000 liter Érlelés fajtája: Tölgyfa hordós

Cimkék:

Szűcs Márk

Kiváló minőségű termelői fehérbor eladó. Boncodföldei Újhegyen termelt szőlőből.

Cimkék:

Ferdinánd Pincészet

 

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel