Hirdetés

Hirdetés

Ne vacsora közben nézd meg: így készül a virsli!

Forrás: http://www.2perc.hu

Video: http://www.youtube.com

Virsli és virsli között is van különbség, de a fő összetevők általában ugyanazok: sok víz, nyesedékhús, fejbőr, egyéb olyan részei a sertésnek/baromfinak, amit nem szívesen ennél meg…Egy kis aroma és színezék, hogy eltűnjön az undorító szín és íz, és kész is van a finom virsli! A párizsi és a többi felvágott is hasonlóan készül, csak szólunk…

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.