Hirdetés

Hirdetés

Galgafarm Szövetkezet

Kapcsolattartó neve: 
Varga Eszter

1992-ben több mint 100 ember alakította meg a Galgafarm Első Magyar Organikus Hangya Szövetkezetet, melynek célja, vegyszerek teljes kizárásával előállított, európai normák szerint ellenőrzött és minősített élelmiszeripari termékeket állítson elő, elsősorban a leendő ökofalu ellátására, de kisebb körzetben eladásra is. Ennek megfelelően 1992 óta közel 300 ha-on a gazdálkodnunk. Ezzel nemcsak, hogy magas minőségű élelmiszert biztosítunk a település lakói számára, hanem a vegyszerek kizárásával a környezet terhelése is a lehető legkisebb mértékűre csökken. Az eladásra szánt terményeket nem alapanyagként értékesítjük, hanem a lehető legnagyobb feldolgozottsági formában adjuk tovább.

A Galgafarm termékek feldolgozásánál hagyományos technológiákat alkalmazunk. Ebből a meggondolásból alkalmaznak például kőmalmi őrlést, vagy a tej kezeletlen formában fogyasztásra történő előkészítését. Jelenleg 10-15 ember dolgozik a gazdaságban, ahol szarvasmarhát, mangalicát, kecskét, birkát. lovat, baromfit tartunk, többféle gabonát termelünk és a fűtéshez szükséges biomasszát is rövidesen itt állítjuk elő. Rövidesen helyben sütjük a kenyeret, finom pékárut. A sokféle konzervipari termék előállítására alkalmas feldolgozó üzemünkben készülnek ivólevek, lekvárok. A minősített tejfeldolgozóban vajat, több mint 10 féle sajtot, túrót, tejfölt, krémtúrót, körözöttet, kefírt, tejszínt állítunk elő. 

 

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/28/591610
Mobil: 
+36/70/4535587
Fax: 
+36/28/591611
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
BIOPIAC Mintabolt
Megye: 
Budapest
Település: 
Budapest
Utca, házszám: 
MOM Kulturális Központ, Csörsz u. 18.
Irányítószám: 
1124
További elérhetőség
Megnevezés: 
Farm Mintabolt
Megye: 
Pest megye
Település: 
Galgahévíz
Utca, házszám: 
Fő út 83.
Irányítószám: 
2193
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.