Forrás: http://www.2perc.hu
Video: http://www.youtube.com
Virsli és virsli között is van különbség, de a fő összetevők általában ugyanazok: sok víz, nyesedékhús, fejbőr, egyéb olyan részei a sertésnek/baromfinak, amit nem szívesen ennél meg…Egy kis aroma és színezék, hogy eltűnjön az undorító szín és íz, és kész is van a finom virsli! A párizsi és a többi felvágott is hasonlóan készül, csak szólunk…
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
43 hét 1 nap
2 év 36 hét
3 év 46 hét
3 év 47 hét
8 év 6 hét
8 év 40 hét
8 év 49 hét
8 év 48 hét
6 év 3 hét
9 év 11 óra