Hirdetés

Hirdetés
Különböző bio és vega növényi pástétomok, sütemények, készételek, szendvicsek

Trungel László

Kizárólagosan ősi nemesítetlen alakorból készült lisztet, tésztát, kekszeket készítünk. Az alakor Erdélyből származó génbanki állományból lett felszaporítva, nem a nemesített, a natúrgold által forgalmazott fajtáról van szó. Termesztésnél vegyszert és műtrágyát nem használunk. Az alakort magas fehérje, vitamin, antioxidáns tartalom jellemzi.

Finn Kenyér Kft

A finn kenyérreceptek évszázadok óta őrzik a gabona természetes éltetőerejét. Válogatott, magyar, tiszta alapanyagokból, gondos előkészítés után olyan pékárukat készítünk, amelyek mentesek a vegyszerektől és adalékanyagoktól.

Pataki Róbert

Kézzel gyártott házias teasütemények,linzersütemények kis kiszerelésben és lédig kiszerelésben.

Váncza László

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek kizárólag természetes alapanyagokból, tartósítószer- és adalékanyag-mentesen készülnek. A feldolgozásra kerülő sertések igazoltan bio minősítésű takarmánnyal hízlaltak. Friss hús és füstölt termékek egyaránt kaphatók.

Gábriel Cukrászda

Takacs István

Kiss Márta Kézműves Műhelye

 
Bio-, Reform, Diabetikus Kekszek
és Nápolyik készülnek Kézműves Műhelyünkben
 
 
 

Pelle-Molnár Kft

Családi vállalkozásunk 2008. október 1. óta készít prémium minőségű, kézműves bonbonokat, táblás csokoládékat. Amikor csak beszerezhető, magyar alapanyagokkal (pl magyar bio mandula) és ízesítőkkel (fűszerek, teák) dolgozunk.

Nagylaposi Birkacsárda

A családunk tulajdonában lévő közel 90 egyedből álló magyar szürkemarha
gulya minden év áprilisától egészen október végéig Mezőtúron a
szandazugi legelőkön tartózkodik. Az állatok a téli időszakban pedig
kizárólag az innen lekerülő szénát fogyasztják.A legeltetett/kaszált gyepek mindegyike része a Natura 2000 programnak,

BIOHÁZ

Termékeinket ajánljuk egészségesen táplálkozóknak, vegetáriánusoknak, fogyni vágyóknak, sportolóknak, tanulóknak, fizakai vagy szellemi munkát végzőknek. Egészségeseknek, gyógyúlni vágyóknak egyaránt.
bio és vega növényi pástétomok, sütemények, készételek, szendvicsek

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel