Hirdetés

Hirdetés
A köznyelv és a konyhaművészet általában gyümölcsnek nevezi a növények édes és húsos termését, mint a szilva, alma, dió vagy narancs. Régen az erdőben élő gyümölcsfák (vadalma, vadkörte, vadcseresznye, madárcseresznye, kökény, galagonya, berkenye, som) terméseit, mogyorót, málnát, erdei szamócát, vagy a tüskés szárú szedret gyűjtögették össze.

Szabó-Baráth Dísz- és Gyümölcsfaiskola

A Szőregi termesztő körzet különlegességei, a Tisza és Maros folyó által közbezárt, tápanyagban igen gazdag hordalékos talaj és a Szeged környéki napsütésben gazdag időjárás adja a termesztés feltételeinek egyik részét. A másik rész, az amit mi adunk hozzá, a három generáció óta felgyülemlett szakmai tapasztalat.

SziNai Gyümölcsészet és Manufaktúra

Üdvözlünk!
Családi gazdaságunkban Kajszi valamint Szilva termesztéssel és értékesítéssel foglalkozunk. Ültetvényünk Baranya megyében Pécs mellett, Hosszúhetényben fekszik. A megtermelt gyümölcsöket közvetlenül az ültetvény mellett értékesítjük, de megállapodás alapján a kiszállításban is tudunk segíteni.

KicsiKacsaHáz

Termelő:

Farkas Tibor

Őstermelőként három féle szilvát: lepotica, stanley, besztercei-valamint fekete szedret termelek, ezeket kínálom értékesítésre.

Cimkék:

Bardi

Meggy, uborka van eladó.
Gyönyörű Meggy szárral vagy szár nélkül. Kérésre kézzel frissen szedve.

DARADICS GYULÁNÉ Cseresznye

 "FEKETE VARÁZS"  

Palóckert Kft.

Cégünk évek óta foglalkozik
mezőgazdasági alapanyag termeléssel, elsősorban friss, piaci csonthéjas
gyümölcsök, úgymint meggy és cseresznye, szilva, valamint kisebb mennyiségben,
körte, alma, bodza és szőlő termesztésével.

Cimkék:

Szombati Józsefné

Cegléden családi gazdaságban gyümölcs termesztéssel  foglalkozunk, őstermelőként. MEGGY/ Érdi, Debreceni, Újfehértói/ SÁRGABARACK, és SZILVA /Rána, Lepotica, Elena/ gyümölcsös kertjeink vannak. Nagyon fontos számunkra, hogy szép és jó minőségü gyümölcsöt termeljünk, hogy a vevő elégedetséggel távozzon.

Cimkék:

Mészáros Mihály, Mészáros Péter

Mészáros gyümölcsös: Győrszentiván - Wittmann-tag
Gyümölcsök: Szedd magad és vásár
Meggy: Cigánymeggy cefrének, szörpnek, Újfehértói fürtös, Pándy meggy kompótnak, lekvárnak
Sárgabarack: Magyar kajszi, Mandulakajszi, Bergeron: kompótnak, lekvárnak, cefrének.
Szilva: Besztercei, Stanley: aszalványnak, lekvárnak, kompótnak, cefrének

Karlovich Szilárd

Jelenleg meggy és málna termesztéssel foglalkozunk itthon, a családdal.A meggyet 0.5 hektáron termesztjük. A málnát jelenleg csak 400m2 -ren csináljuk,de jövőre böviteni fogjuk. Cím: Vas megye , Horvátzsidány 9733 Kossuth utca 15. Tel: 0694 365 373

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel