Hirdetés

Hirdetés
állattartás, állattenyésztés: ló, marha, kecske, juh, sertés és egyéb állatok tartása

Balogh zsolt

Kukoricán nevelt szép sárga csirke rendelhetö Östermelötöl . A csirkék teljes konyhakészen kapható  akkár 6 db-tól ingyenes kiszállitásal . A csirke ára 700Ft/kg Bövebb felvilágósitás a baloghzsolt@30citromail.hu vagy 06202068424

Gacsó István

Kistermelokent állattartással foglalkozom vidéken!
Nyulakkal foglalkozom,azon belül is csak a Magyar Pannon fajtiszta nyullal! Azért ezzel mert a legjobban kezelhető,ellenáll a betegségeknek,s ezért a húsa egészségesebb mint a többi folyton betegeskedő nyulfajtának! 

Balu Tanya

Cserhát gyönyörű dombjai között bújik meg a mi kis ökotanyánk, ahol családi gazdaságunk keretein belül állattartással és növénytermesztéssel foglalkozunk. Vannak teheneink, juhaink és mangalicáink. Tejet, túrót, sajtot készítünk és értékesítünk. Lehet tőlünk vásárolni egészéges bárányokat, malacokat, téli hónapokban pedig feldolgozott húsokat is.

Zámbóné Karsai Dóra

Közel 16 éve élek Bács-Kiskun megyében található kisfalu, Borota külterültén, a IV. Körzet Tanya 10 szám alatt, 3 gyermekemmel valamint férjemmel.Gazdaságunkban férjemmel ketten közel 67 ha-on foglalkozunk szántóföldi növénytermesztéssel valamint férjem által vezetett csemetekertben történő erdészeti facsemeték nevelésével, forgalmazásával.

Zámbóné Karsai Dóra

Csobot Orbánné

Sertéstenyésztéssel foglalkozunk elsősorban Cornwall.

Kis Sándor

napos kakadok eladók 100ft/db áron redbró ,farm ,master ,kendermagos, fehér húshibrid, kopasz nakú ,avi doior kiadás 2016 február 22én 1000db felett kedvezményt adunk. érdeklödni  telefonon  06706664523 elöjegyzés szükséges .!

AGROVIVA Hungária Kft.

Tisztelt Látogató, cégünk valamennyi dolgozójának nevében üdvözöljük !

Kovács Éva

Saját gazdaságunkban nevelt hízók feldolgozása:
-füstölt sonkafélék
-füstölt szalonna, sós szalonna
-füstölt parasztkolbász
-hurka, sütõkolbász
-Csécsi (paprikás, fokhagymás fõtt tokaszalonna) stb.
Saját gazdaságunkban tartott tehenek által termelt:
-tehéntej
-tehéntejbõl készült gomolyasajt

Zsigmond

Kilenc éves fiam a "gazda".  Nyulakat, baromfit és kecskéket tartunk.
Nyulakat tovább tartásra, vagy konyhakészen kínáljuk.
Kecskék esetében tavasztól a szaporulatot, valamint  tejet, sajtot és túrót.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel