Hirdetés

Hirdetés
A zöldségfélék az emberi táplálkozásban nem csak biológiai energiaforrást jelentenek, hanem az emberi szervezet számára kis energia-felvétel mellett sok biológiailag értékes tápanyagot is. Fogyaszthatók nyersen, sütve, főzve, párolva, önmagukban vagy más zöldségfélékkel, egyéb élelmiszerekkel együtt, így sokféle elkészítési módot kínálnak.

KicsiKacsaHáz

Termelő:

Bogár Márk

Cimkék:

Kiskapa Kertegylet

A Kiskapa Kertegylet egy Győr mellett működő gazdaság, elsődleges célja friss, permetszer-mentes, ízletes zöldségekkel, gyümölcsökkel ellátni vásárlóit. Számos különlegesség, valamint kistermelői termékek is kaphatóak nálunk. Termékeinket megrendelésre, ládás rendszerben házhoz szállítjuk Győrben és környékén.

Cimkék:

Kérsemjéni Szociális Szövetkezet

Fejes káposzta(agresszor) nagy tételben eladó Szatmár megyében. Ár: 70
Ft/kg Szeletelve: 80 Ft / kg. Telefon: 06 30/740-79-25, 06
30/440-93-52, 06 44/360-486.

Cimkék:

ZFW Hortiservice Kft.

Vágvölgyiné Burik Erzsébet

Obermajer Zoltán Őstermelő és kézműves termék gyártó.

Több  éve termesztek vegyszermentes zöldségeket és dísznövényeket. 2015-ben  várható terményeim fokhagyma ,fejtőbab, szárazbab lila és vöröshagyma! Valamint  egyedi kézműves  termékeim melyeket meg lehet  tekinteni és  követni lehet a köetkező oldalon: https://www.facebook.com/pages/RoM-Kreatív/1474076419511797

Cimkék:

Királyné Fodor Kitti

Cimkék:

KÍSÉRLETI KERT Kecskemét

Kecskeméten, a Biokontroll Hungária Kft. által ellenőrzött
biokertészetet működtetünk.

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel