Hirdetés

Hirdetés

Balu Tanya

Kapcsolattartó neve: 
Kocsis Kinga

Cserhát gyönyörű dombjai között bújik meg a mi kis ökotanyánk, ahol családi gazdaságunk keretein belül állattartással és növénytermesztéssel foglalkozunk. Vannak teheneink, juhaink és mangalicáink. Tejet, túrót, sajtot készítünk és értékesítünk. Lehet tőlünk vásárolni egészéges bárányokat, malacokat, téli hónapokban pedig feldolgozott húsokat is. Állataink legelnek, egészségesen takarmányozzuk őket, nem adunk nekik semmilyen fokozót, abarkot, fűvet és szénát fogyasztanak. Regisztrált állattenyészettként működünk, folyamatos állatorvosi felügyelet mellett.
Több éve termelünk bio zöldségeket családunk részére, ezt a tapasztalatot és tudást szeretnénk kibővíteni és jövőre már kedves leendő vevőink részére is termelünk vegyszermentes, bio zöldéségeket is. 
 

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/3758945
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Nógrád megye
Település: 
Szanda
Utca, házszám: 
Szőlőkalja puszta 16
Irányítószám: 
2697
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.