Saját kertecskémben termett birsalmából, rebarbarából, zöld dióból, sütőtökből készítek finomságokat. Igazi, hagyományos, kézműves, kistermelői termékek. A birsalmasajt a kedvencem, amit mindenképpen kóstolj meg. Birsalmából készítek még lekvárt és sütőtökös lekvárt is. A másik kedvencem a zöld dió befőtt, szintén a régmúlt elfeledett finomságai közé tartozik.
A Viharsarki Lekvárium „főzőmestere”, Lévai Ildikó vagyok. A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyánkon, Szeregyházán, családi vállalkozásként működtetjük lekvárfőző műhelyünket.
Sziasztok!
Saját kertünkben termelt gyümölcsökből, zöldségekből készítünk lekvárokat. Fő termékünk a szilvalekvár, de kajszibarackból, meggyből, cseresznyéből, ribizliből, szederből, körtéből, almából, birsből és hagymából is főzünk lekvárokat, dzsemeket.
Nagybörzsönyi házi lekvárok és szörpök garantáltan gyümölcsbõl. 50 féle lekvárt készítünk a hagyományostól a pikánsig. A lekvárokat üstben fõzzük minimális tartósítószert tartalmaznak. A gyümölcsök nagy része helyben vagy a környéken terem. Lekvárjaink mindegyike tükrözi tiszteletünket a hagyományos és népi ízek, valamint a modern kori praktikák irányába. Kóstolja meg lekvárjainkat!
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
16 hét 23 óra
2 év 9 hét
3 év 18 hét
3 év 20 hét
7 év 31 hét
8 év 12 hét
8 év 21 hét
8 év 21 hét
5 év 28 hét
8 év 25 hét