Hirdetés

Hirdetés

Édes Otthon

Kapcsolattartó neve: 
Schváb Mónika

Nagybörzsönyi házi lekvárok és szörpök garantáltan gyümölcsbõl. 50 féle lekvárt készítünk a hagyományostól a pikánsig. A lekvárokat üstben fõzzük minimális tartósítószert tartalmaznak. A gyümölcsök nagy része helyben vagy a környéken terem. Lekvárjaink mindegyike tükrözi tiszteletünket a hagyományos és népi ízek, valamint a modern kori praktikák irányába. Kóstolja meg lekvárjainkat!

Romantikus falusi apartmanház Nagybörzsönyben a természet lágy ölén. Ha kirándulni, pihenni, kikapcsolódni szeretne, vagy csak ki akar szabadulni a városi hétköznapokból és megkóstolná a falusi élet nyugalmát, a természet adta lehetõségeket, akkor nagy szeretettel várjuk egész évben.

Rusztikusan berendezett 2 szintes 120 éves vendégházunkban 2-6 fõnek tudunk szállást biztosítani. Télen melegedhet a kemence mellett, nyáron pihenhet kertünkben. Külön szeretettel várjuk a gyermekes családokat. Gyermekeknek mini játszótér, társasjátékok, kézmûves foglalkozások, pici babáknak játszósarok, fürdetõkád, babakocsi rendelkezésre áll.

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/3131090
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 3.2 (5 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.