Hirdetés

Hirdetés
Birsalma lekvár

Krotos Erika

Saját kertecskémben termett birsalmából, rebarbarából, zöld dióból, sütőtökből készítek finomságokat. Igazi, hagyományos, kézműves, kistermelői termékek. A birsalmasajt a kedvencem, amit mindenképpen kóstolj meg. Birsalmából készítek még lekvárt és sütőtökös lekvárt is. A másik kedvencem a zöld dió befőtt, szintén a régmúlt elfeledett finomságai közé tartozik.

Horváth József és Fortuna Gabriella

Szeretettel köszöntünk! 
Ezek szerint a gondolkodásmódunk megegyezik és valami házi készítésű különlegeséggel szeretnéd meglepni magadat és családodat szeretteidet. 
Amivel mi jelen pillanatban tudunk számodra szolgálni:
- birsalma sajt
- bodza szörp
- tubolya szörp
- orgonavirág szörp

DARADICS GYULÁNÉ Cseresznye

 "FEKETE VARÁZS"  

"FEKETE VARÁZS"-DARADICS SZOMOLYA

 

Bacchus Befőzőcsalád

100%-ban magyar friss- és aszaltgyümölcsökből készítünk cukormentes, tartósítószer mentes termékeket.
bacchusbefozocsalad.blogspot.hu
Mindenkinek, aki egészséges nassolásra, vagy energia pótlásra vágyik!
Igyekszünk kiszolgálni az ételallergiásokat is glutén- és laktózmentes finomságokkal.

Lévai Ildikó

A Viharsarki Lekvárium „főzőmestere”, Lévai Ildikó vagyok. A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyánkon, Szeregyházán, családi vállalkozásként működtetjük lekvárfőző műhelyünket.

Tóth Zoltán

Évek óta foglalkozik családom birsalma és körte termesztéssel, ezekből állítjuk elő finomságainkat. Amelyek között van a birsalma üdítő, birslekvár és birsajt. Minden termékünk tartósítószer nélkül készül, minimális cukor hozzáadásával és minőségét így is évekig megőrzi. Emellet persze minden évben a megmaradt birsalmánkat is értékesítjük, akár nagy tételben is.
.

Muhari Balázs

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel