Hirdetés

Hirdetés

Vigye haza és keltse életre a kishantosi biovetőmagot!

Kishantos

A Kishantosi Vidékfejlesztési Központ által elvetett gabonát a húsvétot megelőző hétvégén elpusztították. De nem veszett el a lehetősége annak, hogy Kishantos teljes szépségében újjászülessen. A bírósági perek még csak most indulnak, az országos felháborodás pedig olyan mértékű, amelyet figyelembe kell venniük a döntéshozóknak is.

A Greenpeace szeretné, ha Kishantos szellemisége, Kishantos „magjai” – mint a közösség számára fontos értékek megtestesítői – minél több otthonba eljutnának. Ezért minden olyan terményt, amit a földeken tönkretettek, mi új életre szeretnénk kelteni.

A Kishantoson még megmaradt biovetőmagokat 2014. április 23-án, szerda délután, 17-től 19 óráig Budapesten, a Kossuth téren, a Vidékfejlesztési Minisztérium előtt szétosztjuk. Jöjjön el, vigye haza és keltse életre Ön is a kishantosi biovetőmagot!

Azt szeretnénk, ha ezek a magok termékeny talajba kerülnének, ahol szárba szökkenhetnek: legyen az egy „talpalatnyi föld”, egy erkélyláda vagy egy cserép.

Ültesse el, gondozza, vigyázzon rá; és ahányszor csak ránéz, emlékeztesse Önt mindarra, amit Kishantos képvisel! Tartsuk életben a lakásunkban, kertünkben a növényeket addig, amíg a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ területén újra nem vethetünk és arathatunk.

Várjuk Önt, ha számára is fontos az ország természeti kincseinek, és ezek közül a legfontosabbnak, a magyar termőföldnek a védelme. Ha hisz még a közösség teremtő és megtartó erejében, és érték a szemében mindaz, amit Kishantoson létrehoztak.

Jöjjön el 2014. április 23-án, szerdán délután, 17-től 19 óráig a Kossuth térre, a Vidékfejlesztési Minisztérium elé, ahol szétosztjuk Kishantos magjait, hogy új életre keljenek.

Üdvözlettel:
Rodics Katalin
Greenpeace

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.