Hirdetés

Hirdetés

Megint bedőlt egy húsüzem

Néhány éve teljesen felújították a sátoraljaújhelyi gyárat, ami most váratlanul bezárt. A településen kormányzati segítségben reménykednek.

Bezárt a Zemplén-Hús Kft. sátoraljaújhelyi üzeme, a munka hetek óta szünetelt, a korábban több mint száz embert foglalkoztató 124 éves gyárban az utóbbi hónapokban már csak harmincan dolgoztak – tudta meg a Népszabadság.

A város polgármestere nem érti a történteket, mert az üzemet minden előjel nélkül zárta be a tulajdonos a veszteséges működésre hivatkozva. Mint mondta, azért érte váratlanul a lépés, mert a húsüzemet néhány éve teljesen felújították, az épület és a feldolgozógépsor is minden követelménynek megfelel, tudomása szerint köztartozása sincs a cégnek. A polgármester szerint fontos a munkahelyek megmentése, mert a térségben kicsi az esély a munkanélkülivé váló emberek elhelyezkedésére.

A térség országgyűlési képviselője szerint akár ez a húsüzem is bekerülhet abba a programba, amit a bajba került húsipari cégek megmentésére indított a kormány.

forrás: http://www.mmonline.hu/

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.