Hirdetés

Hirdetés

ZSEBE LAJOS

Kapcsolattartó neve: 
ZSEBÉNÉ KISS GABRIELLA

Kedves leendő vásárló!
Tolna megyében Tengelic Vadászmajorban található farmunkon szarvasmarha tartással foglalkozunk. Nyers tej előállítását foglalkozunk. Tavaly nyáron vásároltunk 2 db tejkiadó automatát, melyeket Szekszárdon két Coopos boltban helyeztünk el.
A tapasztalat az, hogy félnek kipróbálni a vevők a gépből vásárolt tejet. Pedig nem bonyolult. Aki kipróbálta nagyon tetszik neki és a gyerekek is élvezik a " Riska fejést". A gépbe a hűtött tejet tesszük és a gép is hűt és keveri a tejet. A pénz bedobásakor kiírja, hogy azért az összegért mennyi tej adható. Aztán csak egy gombnyomás és folyik az edénybe a tej.
A legnagyobb gondot abban látom, hogy sok vevő csalódott már a házitejben. Istálló vagy marha szagú tejet sóztak rá. Ez nem történhet meg nálunk, mert a fejés zárt rendszerben folyik, így a tej nem áll az istállóban és nem veszi át a szagot. Azonnal hűtőbe kerül és le van hűtve. Így tudjuk biztosítani az extra minőségű tejet.
Az állományunkról annyit, hogy 29 db tehenünk van jelenleg. Tavasztól őszig legelnek a teheneink, de télen is karám rendszerben szabadon vannak. Csak a fejés idejére vannak bekötve az istállóba. Nincs bio minősítésünk, de a tehenek legelőjét 10 éve nem vegyszereztük, és a takarmány kukoricát gyomírtjuk csak.
Ha bármilyen kérdése van, bátran hívjon telefonon a 74/432-109 vagy 30/968-0991-es számon. Email elérhetőség e6972@freemail.hu
 

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/74/432109
Mobil: 
+36/30/9680991
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Tejautomata Szekszárd
Megye: 
Tolna megye
Település: 
Tengelic
Utca, házszám: 
Vadászmajor 1/A
Irányítószám: 
7054
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Cimkék:
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.