Hirdetés

Hirdetés

Termőkert

Kapcsolattartó neve: 
Sántha Lívia

Vállalkozásunk egyik célja, így elsősorban az, hogy helyet biztosítsunk a magyar kistermelők minőségi árucikkeknek a multinacionális cégek hazai és külföldi dömpingáruival szemben.

Ennek fényében minden termékünket közvetlenül a termelőktől vásároljuk. Az értékesítésben fontos célunk, hogy vásárlóink számára olyan árszínvonalat képviseljünk, amivel vonzóvá és elérhetővé tehetjük ezeket a kitűnő magyar termékeket.

A hagyományos házi készítésű finomságok mellett - lekvárok, mézek, szörpök, házi tészták, mézeskalácsok, házi tejtermékek - igyekszünk a magyar népi mesterségek portékáit is újra felfedeztetni: fonott- és fazekasterméket is találhat nálunk. Emellett natúr kozmetikumokkal is foglalkozunk.

Árucikkeink az ország legkülönbözőbb tájairól érkeznek boltunkba, és igyekszünk termékpalettánkat a vevői igények szerint folyamatosan bővíteni. Hamarosan megkezdjük kertészeti szolgáltatási profilunk működését, így kertrendezési és gondozási, virágkötészeti és rendezvénydíszítési munkákat is vállalunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, termékeink és szolgáltatásaink elnyerték tetszését, szeretettel várjuk üzletünkben!

Bővebben rólunk: http://termokert.hu

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/20/3223549
Mobil: 
+36/20/3223549
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Bolt
Megye: 
Pest megye
Település: 
Budaörs
Utca, házszám: 
Szabadság út 139.
Irányítószám: 
2040
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.