Hirdetés

Hirdetés

Szeitl Ignác

Kapcsolattartó neve: 
Szeitl Enikő

Családunk évtizedek óta csonthéjas gyümölcsök termesztésével foglalkozik, a tradicionálisan kiváló gyümölcstermesztési adottságokkal rendelkező budai termőtájon, az Érdi-tető humuszos lösztakaróján.
Jelenleg tízhektáros terület jelentős részén öt féle ízletes és mutatós őszibarackot és nektarint, kisebb hányadán sárgabarackot, cseresznyét termelünk. Fiatal telepítésű ültetvényeink kiváló fajtakínálata a piaci lehetőségeket követi. Művelési technológiánk modern színvonalú. A talajművelést korszerű gépekkel végezzük el. A sajátosan kialakított művelési technológiánkkal arra törekszünk, hogy jelentősen csökkentsük a felhasznált kemikáliák mennyiségét. Prémium terményeinket belföldi és külföldi piacokon, kis- és nagykereskedőknek, feldolgozóüzemeknek értékesítjük. Az érdeklődő kereskedőket előzetes megbeszélés alapján szolgáljuk ki.
Weboldalunk: http://www.fructus.hu
email: info@fructus.hu

Bio termelő: 
Nem
Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/2194763
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Gyümölcsös
Megye: 
Pest megye
Település: 
Érd
Utca, házszám: 
Felső út 108
Irányítószám: 
2030
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.