Hirdetés

Hirdetés

FinomSág Kézműves Termékek

Kapcsolattartó neve: 
Bugyenszki Ferenc

Őstermelésünket 2013 szeptemberében kezdtük, Bugyenszki Ferenc és Bugyenszki Ferencné alapításával. Azóta a család minden tagja, hozzáadva legjobb tudását, azon dolgozik, hogy a FinomSágokat minél többen megismerjék és megszeressék!
Fő profilunk kézműves gyógynövény- és gyümölcsszörpök, gyógynövény- és gyümölcslekvárok előállítása valamint eladása, de termékválasztékunkat az igényeknek megfelelően folyamatosan igyekszünk bővíteni más gyógynövényes és egészséges termékekkel!A FinomSág kézműves termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, színezék és adalék anyagoktól mentesek. Cukrot nem fogyasztó vásárlóink számára cukormentes, steviával édesített termékeket is készítünk. Jelenlegi termékválasztékunk: levendula szörp, rózsa szörp, citromfű szörp, körömvirág szörp, bodzavirág szörp, akác szörp, alma szörp, levendulás alma szörp, csipkebogyó szörp, levendula lekvár, rózsa lekvár, citromfű lekvár.
Küldetésünk; a saját termesztésű gyógynövényekből és gondosan megválogatott alapanyagokból készülő, egészséges és természetes termékeink népszerűsítése, ezáltal az egészséges életmód támogatása az egyre inkább tudatára ébredő társadalmunkban. Célunk a meglévő és potenciális fogyasztóink igényinek és ízlésének való maximális megfelelés kiváló alapanyagok felhasználásával, a termékválaszték folyamatos bővítésével és a nagyanyáink által tökéletesített hagyományos befőző technológiák alkalmazásával. Küldetésünkhöz tartozik továbbá, hogy magas minőségű termékeinket elérhető áron biztosítsuk fogyasztóink számára. Hiszünk abban, hogy a mesterséges adalékanyagoktól mentes, egészséges, magas minőségű élelmiszerekre mai társadalmunk fogyasztóinak éppúgy igénye van, ahogy hagyományaink ápolására, tradicionális technológiáink továbbörökítésére valamint a hazai termékek választásával gazdaságunk támogatására is.

Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/3453008
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Szörpkuckó
Megye: 
Győr-Moson-Sopron megye
Település: 
Győrság
Utca, házszám: 
Petőfi út 1/B
Irányítószám: 
9084
További elérhetőség
Megnevezés: 
Boltok
Megye: 
Győr-Moson-Sopron megye
Település: 
Győr, Pannonhalma, Csorna
Utca, házszám: 
Tejfölös közi zöldséges (Győr, Kovács Pál u. 1.), Cellárium (Győr, Kisfaludy utca 14.), Pannonhalmi Portékák (Pannonhalma Pannonhalma Váralja u. 3. - Főtér), Termelői Bolt (Csorna, Szent István tér 22.)
Egyéb információ: 
Mosonmagyaróváron a Szigetközi Szatyor Közösségben (piac) is kapható!
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.