Hirdetés

Hirdetés

Packmaster Kft.

Kapcsolattartó neve: 
Rövid Péter

Csomagolóanyagok, csomagolástechnikai kiegészítők közvetlenül a gyártótól, illetve saját gyártásból! Saját grafikai stúdióval házon belül az elképzeléstől a megvalósításig! Országos kiszállítással, rugalmas ügyintézéssel segítjük Ügyfeleink munkáját.
Fóliák automata és kézi csomagológépekhez, az igénynek megfelelően. Húsipari csomagolóanyag, tisztított zöldség csomagolás, élelmiszer csomagolóanyagok széles választékát kínáljuk.
Vákuumtasak, vákuumfólia, védőgázas fólia kis- és nagy mennyiségben is, egyedi gyártással és raktári méretekkel is elérhető. Sous vide tasakok (illetve tömlők) natúr, légcsatornás és mikroprégelt kivitelben is közvetlenül raktárról.
Többrétegű és társított szerkezetű fóliák, tasakok extra minőségű színnyomtatással!
Polietilén (PE) tasakok, zsákok, fóliák, tömlők - szemetes zsáktól az élelmiszeripari megfelelőséggel rendelkező mintagyűjtő labortasakokig, színnyomtatással is.
Arany/ezüst kartonlapok halak, kacsamáj, stb. igényes csomagolásához, valamint cukrászatok részére.
Öntapadó címkék kis és nagy példányszámban: bor, pálinka, méz címkék digitális, ofszet és flexo nyomtatással is!
Hullámkarton dobozok, elválasztó rekeszek, súlyelosztók, színnyomtatott kivitelben is, számos raktári mérettel, vagy egyedi gyártással.
Egyebek: ragasztószalagok, nátronpapír, húscsomagoló, celofán, befőttes és postagumi, stb.
Fő célunk Ügyfeleink számára összetett, igazán értéknövelő szolgáltatást nyújtani. Várjuk szíves megkeresését megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/7031881
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Telephely
Megye: 
Vas megye
Település: 
Sárvár
Irányítószám: 
9600
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.