Hirdetés

Hirdetés

Kertünk Kincsei

Kapcsolattartó neve: 
Bereczkiné Fekete Ágnes

Köszöntünk!
Tisztelt Látogató!
 Különösen fontos számomra az egészséges életmód, a tiszta, a természetes eredetű ételek. Amit csak lehet, magam készítek el, főként házi saját termékekből.  

Természetgyógyászként dolgozom, tudom mit jelent a tiszta, házi, kézi, vegyszermentes étrend. Családom évtizedek óta ezt a természetes életet éli: ha valamire szükségük van, nyílik a kamra ajtaja és ott vannak az adalékanyag-mentes szörpök, dzsemek, krémek, aszalványok, kemencében sült kovászos kenyér és sok más finomság.Régóta dédelgetett álmom, hogy ezt a fajta életmódot a családomon kívül mással is megismertessem, így születtek meg a Kertünk Kincsei termékek. Nem szeretnék nagy üzemben termelni, csak annyit készítek, amit még kézzel, házilag el tudok látni, és a minőséget tudom biztosítani. Fontos, hogy megelégedett vásárlóim legyenek, és hogy ennyivel is hozzá tudjak járulni a finom ízeket kedvelők, de az egészséges életmódot követők ízvilágához, étrendjéhez.
Tisztelettel:Bereczkiné Fekete Ágnes

"Minden napnak kell, hogy legyen egy aprócska csodája, mely megérinti a lelkedet és az emlékét a szívedbe zárja."
Igyekeztünk olyan termékeket létrehozni, amelyek teljes mértékben támogatják az egészségünket, valamint semmilyen formában nem tartalmaznak tartósítószert, aromákat, adalékanyagokat.
Célunk a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, csak színtiszta gyümölcsből, vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra. Számunkra fontos a vitamintartalom megőrzése, ezért a szörpjeinket nem főzzük, hidegen állítjuk elő vagy saját terményekből, vagy megbízható őstermelőktől származó alapanyagokból.
Termékeink:

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/3206137
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Pest megye
Település: 
Herceghalom
Utca, házszám: 
Széchenyi utca 16.
Irányítószám: 
2053
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.