Hirdetés

Hirdetés

Godzsák Zoltánné

Kapcsolattartó neve: 
Godzsák Zoltánné

Faiskolánk hazánk legnagyobb rózsatermesztő területén, Szeged-Szőreg határában található. Dísz- és gyümölcsfaiskolai termesztéssel 20 éve foglalkozunk.

Díszfaiskolai termékek szaporítóanyagának biztosításaként, illetve a MAGYAR NEMESÍTÉSŰ RÓZSA termesztésének megvalósítása érdekében törzsültetvényt létesitettünk „MÁRK RÓZSAKERT” néven. Nagy Tisztelettel adózva ezzel Márk Gergely rózsanemesítőnek. A kert látogatása 2005 júniusától lehetővé válik a szakemberek és a nagyközönség számára előzetes időpont egyeztetéssel.
Márk Gergely nemesítő több mint 50 éves nemesítői munka eredményeként közel 600 fajtát állított elő. Sajnálatos módon eddig nem került termelésbe, ezért szeretném tevékenységemmel minél szélesebb körben megismertetni ezeket a csodálatra méltó fajtákat.

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/30/9632162
Mobil: 
+36/30/9632162
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Telephely
Megye: 
Csongrád megye
Település: 
Szeged-Szőreg
Utca, házszám: 
Tigris u. 19.
Irányítószám: 
6771
Képgaléria: 
rózsa 1
rózsa 2
rózsa 3
rózsa 4
rózsa 5
rózsa 6
rózsa 7
rózsa 8
rózsa 9
Cimkék:
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.