Hirdetés

Hirdetés

Balogh Családi Gazdaság

Kapcsolattartó neve: 
Balogh Béla

A Balog Családi Gazdaságot feleségemmel 2014-ben alapítottuk. Mindketten mezőgazda családból származva, hagyományőrző módon gazdálkodunk. A gazdaság Etes határán gyönyörű körpanorámás 38 hektár szántóból, illetve annak szomszédságában egy hektáron elterülő családi gazdasági birtokból áll. Kis létszámú tehénállománnyal indultunk, a fejt tejet azonban már most is feldolgozzuk a kézműves sajtkészítés igényeinek megfelelően. A gazdaság szerves részét képezi Amígó névre hallgató Shetland póni lovunk. 

Célunk egy igazi kis mintagazdaság létrehozása, ahol minden vendég jól érezheti magát, és olyan ételeket fogyaszthat minden ide látogató, melyek Őseink kedvencei voltak. A készülő búbos kemencénkben itt helyben fogunk háztáji kenyeret sütni a kóstolni valók, finomságok mellé. A jelenlegi fejőstehén állomány felfejlesztése mellett, célunk a tej széles skálájú kézműves feldolgozása, így az egészséges táplálkozást és ínyenc ízeket kedvelők számára kézműves joghurt, kemény és lágysajtok, füstölt sajtok, túró és vaj előállítása.

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/2823972
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Nógrád megye
Település: 
Etes
Utca, házszám: 
Rau-akna
Irányítószám: 
3136
További elérhetőség
Megnevezés: 
Piac
Megye: 
Nógrád megye
Település: 
Salgótarján
Egyéb információ: 
Piaci nyitvatartás : péntek-szombat : 7-11
Képgaléria: 
Gomolya sajtok
Varázslatos kilátás, isteni levegő
Madártávlatból a tanya
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.