Hirdetés

Hirdetés

Szürkemarha hús rendelhető

Tolna megyében, Nagyszékely településen már évszázadok óta marhát tartottak az itt élő svábok. A szürkemarha gulya pompás, genetikai ellenőrzéssel igazoltan fajtatiszta állatai itt élik boldog - szürke ;-) - hétköznapjaikat. Egész évben szabad ég alatt, vegyszermentes legelőn, gyógynövényekkel gazdagon rendelkező mezőn legelésznek, gémeskúttal húzott vizet isznak, télen is csak kaszált füvet
esznek, és annyit mozognak amennyit csak akarnak.

Az idei év elején a gulya öt legszebb tagja életét áldozza azért, hogy a mi tányérunkon a lehető legegészségesebb vöröshúsként minőségi táplálékul szolgáljanak.

Rendelni a lejjebb található árlistán szereplő árakon lehet. A megrendelt húst a tenyésztő  Budapesten házhoz szállítja, míg a vidékieknek budapesti átvétellel kínálja.

A megrendeléseket e-mailben lehet hozzánk eljuttatni a kért "alkatrészek" megnevezésével és a mennyiség megjelölésével valamint a neved és elérhetőséged megadásával a kapcsolat@termelotol.hu címre.

A természetesen tartott szürkemarha hús előnyei:

  • Bármikor személyesen is ellenőrizhető, garantáltan természetes tartás, boldog
  • marha
  • Zsírsavösszetétele minden ismert vöröshúsénál kedvezőbb, amely az egészséges táplálkozás tekintetében a legjobb választássá teszi a húsok között.
  • Húsában a többszörösen telítetlen zsírsavak szignifikánsan nagyobb arányban fordulnak elő, mint az ipari tartásban lévő állatokéban.
  • Íze különleges, a vadhúshoz hasonló.
  • Szárazanyagtartalma magas, jóval kevesebb vizet tartalmaz a standard húsmarha fajtáknál, ezért kevésbé esik össze a főzés során (mely tulajdonságát
  • külön erősíti az a tény, hogy tápot, génkezelt terméket és hormonkészítményeket sem látott).

Árlista

Termék neve

Ár / kg

Bélszín (5)

7 990 Ft

Hátszín (3,4), fehérpecsenye (11)

3 990 Ft

Feketepecsenye (12), vastag lapocka (7), hosszú
felsál (9), marhalábszár (13)

2 990 Ft

Máj, szív, vese

1 190 Ft

Csont

600 Ft

Marhajó™ szalámi (előrendelés)

3 990 Ft

 

A húskészítmények mindegyike kicsontozva kerül szállításra, az ár is erre értendő.
Az árak visszavonásig érvényesek, és jelentkezési sorrendben kerülnek foglalásra a
termékek.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.