Hirdetés

Hirdetés

Dobos Adrienn Szappan Patika

Kapcsolattartó neve: 
Dobos Adrienn

Mindazoknak ajánlom, akiknek az legfontosabb, hogy tartósítószer mentes szappannal tisztálkodjanak. Ti már tudjátok, hogy a bőr lélegzése is ugyanolyan fontos, mint amikor a tüdőd lélegzethez jut. Az ipari tusfürdőkben megtalálható szintetikus anyagok túl sok zsírt oldanak le a bőrfelszinről, de az elhalt hámsejteket nem távolítja el. Ezzel helyet ad a mikroorganizmusok számára, amitől érzékennyé, szárazzá, repedezetté válik a bőröd. Végigpróbáltam a kozmetikumok tárházát, de sajnos az a tapasztalatom, hogy a babaápolási készítményekbe is belerakják a felületaktív, szintetikus anyagokat. Naturnak nevezett szappanok összetevőiben is ráleltem a tartósító szerre. Tudnod kell, hogy ami természetes alaponyogokból, növényi olajokból készül, az maximum 1 évig áll el!
2010-ben végeztem el egy szappaniskolát, elkezdtem saját és a családom számára szappant készíteni. Nekem nagy öröm volt, amikor az ekcémám 1 hét múlva elmúlt. Jelenleg az a célom, hogy minél több ember szemléletében változtassak, hogy rájöjjenek, hogy megelőzni a bőrproblémákat sokkal jobb, mint tűzoltásként fájdalmat enyhíteni, és azonnali megoldást várni.
Termékeimbe növényi olyajokat, gyógynövényeket, illóolajokat és természetes szinezőket használok. 

Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/5659391
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Szappan Patika
Megye: 
Budapest
Település: 
Budapest
Utca, házszám: 
Bagolyvár u. 1/a
Irányítószám: 
1148
Képgaléria: 
Szappan Patika
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.