Hirdetés

Hirdetés

Zöld OT 2014

Forrás: https://www.facebook.com

Kedves Mindenki!

Mindenekelőtt emlékeztetőül a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 24. Országos Találkozójának (OT 2014) helye és ideje:
Monostori Erőd Duna bástya, Komárom – 2014. április 25-27.

Mikor 2 évvel ezelőtt Kiskunhalason elvállatuk a találkozó rendezését, bíztunk abban, hogy mára sokkal jobban fogunk állni anyagilag, hogy ismét egy olyan OT-t szervezhetünk, ahonnan a magas részvételi díj miatt senki nem marad távol. Miután a fő forrásként tervezett Norvég Civil Támogatási Alapra benyújtott pályázatunk nem nyert, most nem állunk túl jól a bevételi oldalon, de nem adtuk fel azt a szándékunkat, hogy egy jó kis közösségi Zöld OT-t szervezzünk!

Most tehát hozzátok – mint zöld szervezetekhez – fordulunk, hogy segítsetek nekünk a tervezett találkozó közösségi megrendezésében!
Ha az alább felkínált lehetőségek bármelyike felkeltette érdeklődéseteket, legkésőbb 2014. február 10-ig jelezzétek válaszlevélben a lajtmann@gmail.com címen.

1. Elő- és utóprogramok szervezése – Ha valakinek olyan rendezvényötlete, terve van, mely földrajzilag és idejét tekintve illeszkedik az Országos Találkozóhoz, valamint szeretné, hogy a rendezvény feltüntetésre kerüljön az OT elő- vagy utóprogramjaként, várjuk jelentkezését!*

2. Közös szakmai programok az Országos Találkozón – Ha valakinek olyan projektje van, melyben szerepel olyan tevékenység (pl. műhelytalálkozó vagy kiállítás szervezése), melyet az OT-én is meg lehet rendezni, és a tevékenységre elnyert támogatással hozzá tud járulni a rendezési, lebonyolítási költségekhez, várjuk jelentkezését!*

3. Közreműködés közösségi étkezés biztosításában – Az éttermi menük mellett szeretnénk olcsóbb, de legalább annyira változatos közösségi étkezést is biztosítani. Ehhez olyan vállalkozó szellemű csapatokat, közösségeket keresünk, akik vállalják, hogy egy vagy több alkalommal, egyszerre legalább 40 főre vegetáriánus vagy húsos egytálételt készítenek. A hozzávalók árát mi álljuk, a befektetett önkéntes munkát az OT részvételi díjából elengedjük, a főzéshez szükséges eszközök (katlan, bogrács, fűtőanyag) biztosítása a vállalkozó csapat feladata. A Duna bástya udvara kiváló helyszínt biztosít a közös főzéshez. Válaszotokban az alábbi információkat adjátok meg:
- mely időpontra (péntek vacsora, szombat ebéd, szombat vacsora) vállaljátok a főzést;
- hány adag étel elkészítését vállaljátok;
- milyen étel elkészítést vállaljátok – rövid név és leírás;
- egy adagra vonatkozóan mekkorák az étel költségei.*

*A vállalások, felajánlások beküldése nem jelenti azok elfogadását, a beérkezett javaslatokról az OT szakmai programjának esetében a Koordinációs Tanács, egyéb esetekben a szervezők döntenek, hogy elfogadják-e.

Önkéntes munka vállalásával további lehetőségeket szeretnénk biztosítani részvételi díj mérséklésére, ezekről részletesen a február végére tervezett jelentkezési lapon nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Kérlek benneteket, hogy a felkérésünket terjesszétek minél szélesebb körben olyan szervezetek között, akik már résztvevői voltak, vagy résztvevői lehetnek az Országos Találkozónak!

Üdvözlettel:
Reflex Környezetvédő Egyesület
Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.