Hirdetés

Hirdetés

Segítség kérése - szuper embereket keresek

szuper embereket keresek

Közelednek az ünnepek, és ilyenkor évről-évre kapok segítségkérő leveleket. Ezeknek a leveleknek egy nagyon kis részére tudok válaszolni, valamilyen segítséget felajánlani, de mivel az én lehetőségeim is végesek, a nagy többségüknek sajnos nem.

Ezért idén megosztom a hozzám beérkező leveleket teljes név, e-mail és telefonszám nélkül, néhány személyes adatot is kitörlök belőlük, és ha valaki úgy gondolja, hogy szeretne, tud segíteni, jelentkezzen nálam a ronky.balazs@termelotol.hu e-mail címen, és én minden adatot elküldök neki, ami a segítségnyújtáshoz szükséges.

Pár évvel ezelőtt volt már egy ilyen kezdeményezés, akkor nagyon sokan segítettek, én most is reménykedem abban, hogy ebben a megosztott hangulatú országban van olyan ügy, amiben nem a különbségek, hanem az azonosságok számítanak.

Előre is köszönöm mindenkinek: Rönky Balázs, a termelőtől.hu alapítója

Az első levél:

6 gyermekünket neveljük a csaladi pótlékból s a párom fizetéséből ami nem olyan sok mert van tartozásunk amit levonnak a fizetésből. Albérletben lakunk s fizetem a számlákat, így alapvető dolgokra mint pl: élelmiszer, ruhák, tüzelő alig marad pénzünk. A játékokról ne is beszéljünk mert azt soha nem tudok nekik venni.

Nagyon sokszor van olyan, hogy a párom enni való nélkül megy el dolgozni, hogy inkább a gyerekek vigyék el iskolába. Spórolok nagyon egy hónapba talán egyszer tudok sütni egy kis süteményt. Most is fel kell keszülnöm a villany végelszámolásra s nem tudok, nem merek venni a gyerekeknek meleg ruhákat kabátokat, cipőket.

Közeledik a mikulás s a karácsony.  Mikulás csomag is csak az lesz amit kapnak a gyerekek iskolában, óvodában. Tavaly sem volt karácsonyfánk. Nincs égönk se díszünk s édességre sem telik.
Nagyon szépen kérem ha van rá lehetősége segítsen rajtunk.
Segítsen hogy a gyerekimnek legalább a karácsonyuk legyen szebb s lássam őket örülni.
Nem kifejezetten pénzt kérek.
Egy 2000 ft-os élelmiszer csomag., vagy használt ruha, játék iskolai felszerelések, nekünk nagyon nagy segítség lenne.
Előre is nagyon szépen köszönöm
Tisztelettel:B. Erzsébet, Tiszalúc

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.