Hirdetés

Hirdetés

Ki tud többet Európa erdeiről – nemzetközi pályázat

 

 Fiatalok az európai erdőkben – 2013 címmel, középiskolásoknak hirdet nemzetközi tanulmányi versenyt az Országos Erdészeti Egyesület és a "Young People in European Forests" (YPEF) Nemzetközi Bizottság. A jelentkezési határidő 2013. február 15.

A nemzeti fordulóból és nemzetközi döntőből álló angol nyelvű versenyre középiskolás csapatok nevezhetnek.  Korábban, a magyar diákok a nemzetközi döntőben 2011-ben első, míg 2012-ben harmadik helyezést értek el. 2012-ben közel ötven magyarországi középiskola több mint száz csapata nevezett a versenyre. A verseny 2012-es lebonyolítását a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatta.

A verseny célja, hogy a résztvevő diákok megismerjék Európa országainak erdeit, az erdők természet- és környezetvédelemben betöltött szerepét, közelebb kerüljenek a fenntartható erdőgazdálkodáshoz.

További információ, illetve a részletes versenykiírás és a jelentkezés lap megtalálható a www.oee.hu honlapon a következő címeken:
http://www.oee.hu/hirek/egyesuleti-hirek/ypef_2013_kiiras
http://www.oee.hu/ypef_-_tanulmanyi_verseny

VM Sajtóiroda

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.