Hirdetés

Hirdetés

Fogadj örökbe egy járást

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület legújabb kezdeményezése, amelynek keretében felelős helyi vállalkozókat keresnek, akik szeretnének tenni azért, hogy javuljon a közvetlen környezetükben élő rászorulók helyzete.
élelmiszerbank

Forrás: http://www.marketinginfo.hu/

Az egyesület eddigi tapasztalatai alapján fejlesztette ki a most induló régiókra felosztott támogatói programot, ami először Hajdú-Bihar megye egyes térségeiben indul el - olvasható a szervezet közleményében. Az "Örökbefogadás programhoz" csatlakozó felelős vállalkozók egy járás kiválasztásával és támogatásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az Élelmiszerbank Egyesület minél hatékonyabban tudja az ország egyes részeit lefedni és ezáltal a rászorulókhoz élelmiszert eljuttatni. A támogatáson keresztül a vállalkozó a kiválasztott járás Örökbefogadójává válik. 

"Az emberek szívesebben adakoznak, ha tudják, hogy a közvetlen környezetükön tudnak segíteni. A mostani Örökbefogadás program célja, hogy újabb támogatók révén még több rászorulóhoz tudjunk élelmiszer adományt eljuttatni! Első régiónak Hajdú-Bihar megye egyes járásait választottuk, de később szeretnénk a programot kibővíteni az egész ország területére. Reméljük a programunkba sok helyi vállalkozást sikerül bevonni." - nyilatkozta Sczígel Andrea az Élelmiszerbank Egyesület munkatársa.

Magyarországon a hónap végére százezreknek nincsen pénze élelmiszerre, sok háztartásban mindennapos a nélkülözés, még a gyerekek esetében is. A magyar élelmiszeripari gyárakban és hipermarketekben viszont rengeteg olyan élelmiszer keletkezik, amelyet valamilyen okból, például hibás csomagolás miatt, nem lehet forgalomba hozni. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület ezeket a feleslegessé vált ételeket "megmenti" és eljuttatja a rászorulókhoz, ezzel csökkentve a nélkülözők számát. Az Egyesület 220 partnerrel működik együtt országszerte, amelyek összesen mintegy 300 000 rászorulónak nyújtanak segítséget Magyarországon.

Forrás: http://www.marketinginfo.hu/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.