Hirdetés

Hirdetés

Az MVH 2014. április 28-i hírlevelében az alábbi mezőgazdasági támogatásokkal és vidékfejlesztési pályázatokkal kapcsolatos közlemények szerepeltek

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 2014. április 28-án kiadott hírlevelében az alábbi mezőgazdasági támogatásokkal és vidékfejlesztési pályázatokkal kapcsolatos közlemények szerepeltek.

Új támogatási lehetőség fűszerpaprika-termelők részére!

A fűszerpaprika-termelők mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) támogatásáról szóló rendelet alapján vissza nem térítendő mezőgazdasági csekély összegű támogatást igényelhetnek a fűszerpaprika-termelők a minőségi fűszerpaprika termelése céljából 2013. október 20. és 2014. április 10. közötti időszakban megvásárolt fémzárolt vetőmag költségeinek részbeni kompenzálására. Határidő: támogatási kérelmet 2014. május 1. – 2014. június 2. között kell benyújtani postai úton.

Indul az elektronikus vis maior bejelentés

2014. április 25-től nyílik lehetőség egységes kérelemhez kapcsolódó vis maior bejelentések elektronikus felületen történő benyújtására.

Tájékoztató a Helyes Mezőgazdasági és Környezeti Állapot előírásai közül a tájképi elemek megőrzésének kritériumáról

Figyelem! 2014-ben a fa- és bokorcsoportokkal bővültek a Mezőgazdasági Parcella Azonosító Rendszerben (MePAR) rögzített, megőrzendő tájelemek.

Újabb milliárdok kifizetése az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból társfinanszírozott jogcímeken

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 2014. április 14. – április 18. között az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) társfinanszírozott nem terület- és állatalapú jogcímekre 2,5 Mrd Ft összegű támogatás kifizetését hagyta jóvá.

Figyelem: Ültetvényes jogcímek tekintetében utolsó kifizetési kérelmet kell benyújtani!

Az egységes kérelem keretein belül, 2014. május 15-ig nyújthatnak be kifizetési kérelmet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH), azok az ügyfelek, akik az alább felsorolt jogcímek valamelyikében hozott helyt adó/részben helyt adó támogatási határozattal rendelkeznek és még nem nyújtottak be utolsó kifizetési kérelmet.

Folytatódnak a kifizetések az iskolagyümölcs program keretében!

A 17. héten 66,2 millió forint támogatás kifizetését teljesíti a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az Iskolagyümölcs Program keretében.

Folytatódik a szőlész-borász ágazatot segítő támogatások kifizetése!

Folytatódik a támogatások kifizetése azon borászatok részére, amelyek az új gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez kapcsolódóan 2013. november 5. és 2013. december 14. közötti időszakban kérelmet nyújtottak be a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH).

69/2014. (IV. 24.) számú MVH Közlemény

A fűszerpaprika-termelők mezőgazdasági csekély összegű támogatásának igénybevételéhez szükséges nyomtatvány rendszeresítéséről.
Határidő: támogatási kérelmet 2014. május 1. – 2014. június 2. között kell benyújtani postai úton.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.