V. alkalommal – a karácsonyi készülődés jegyében – különleges halételek kóstolója 2010. december 19-én Debrecen főterén.
Aranyvasárnapon rendezi meg Debrecen város, a Hortobágyi halgazdaság és a Fanny-Line Kft. szervezésében a Halvasárnapot.
A Debreceni Halvasárnapon az észak-alföldi város kulináris különlegességgel várja az utazókat. A rendezvény nem titkolt célja, hogy megmutassa, egy tengerektől elzárt, ámde folyóvizekben gazdag országban milyen nagy hagyománya van a halételeknek. A tradicionális karácsonyi halászlé csak egy a sok finomság közül, amit megkóstolhatunk Debrecen főterén: falatozhatunk majd sült halat, haltepertőt, halfasírtot is.
A halkülönlegességek ínycsiklandozó ízeit a Barabás Étterem profi szakácsai garantálják, akiktől akár a karácsonyi menühöz is kérhetünk hasznos tippeket. A főutcán kézműves árusok kínálják portékájukat, de kulturális programmal is kedveskednek a látogatóknak. A kéz melengetésére egy pohár forralt bor szorongatása ajánlott!
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
41 hét 4 nap
2 év 34 hét
3 év 44 hét
3 év 45 hét
8 év 4 hét
8 év 38 hét
8 év 47 hét
8 év 47 hét
6 év 1 hét
8 év 50 hét