Hirdetés

Hirdetés

Szabó-Baráth Dísz- és Gyümölcsfaiskola

Kapcsolattartó neve: 
Szabó István

A Szőregi termesztő körzet különlegességei, a Tisza és Maros folyó által közbezárt, tápanyagban igen gazdag hordalékos talaj és a Szeged környéki napsütésben gazdag időjárás adja a termesztés feltételeinek egyik részét. A másik rész, az amit mi adunk hozzá, a három generáció óta felgyülemlett szakmai tapasztalat. Így születik az eredmény: a faiskolánk által termelt kiváló minőségű szőregi rózsatő, gyümölcsfa, díszfa.
Termékeink: rózsatő (teahibrid rózsa, sövényrózsa, ágyásrózsa, talajtakaró rózsa, futórózsa), magastörzsű rózsatő, gyümölcsfa ( kajszibarack, őszibarack, meggy, cseresznye, szílva, alma, körte, mandula, birs, naspolya) oltvány, magas törzsre szemzett gömb és csüngő koronájú díszfák(gömb csepleszmeggy, gömbszivar, gömb- kőris, gömb eper, gömb juhar, csüngő kőris, csüngő eper, csüngő díszcseresznye, csüngő japánakác).

Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/4266363
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Szabó-Baráth Dísz- és Gyümölcsfaiskola
Megye: 
Csongrád megye
Település: 
Szeged
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.