Hirdetés

Hirdetés

Spejz 1865-i esztendőbeli gazdasszonyok nyomán

Kapcsolattartó neve: 
Ildi

Szörpöket, lekvárokat készítünk, gyógynövényeket szárítunk gyümölcsöket aszalunk.  Az alapanyagokat, gyümölcsöket Balaton-felvidékről- Lesencetomajról szállítjuk erről igazoló, nyomonkövethető képek folyamatosan készülnek.
Nem használunk színezéket sem pedig tartósítószert. A gyümölcsök nem láttak permetet. Teljesen Bio. Hőkezeléssel, cukorral tartósítunk.  A szörpök 0,5 l kiszerelésben:Ribizli         Fekete ribizli   Vadkörte            VadalmaBodzaBodza mentávalCsalánLevendulaBorsmentaLekvárok:Mirabolán szilvaPiros ribizliFekete ribizliMeggyMálnaFekete szederÁfonyaBarackAszalványok, gyógynövények, fűszerek 10-5dkg kiszerelésben:Zsálya, levendula, hárs, bodza, orbáncfű, cickafark, csalán, citromfű, erdei szeder levél, almamenta, mezei menta, petrezselyem, martilapu, zeller, vadmajoránna, medvehagyma, gomba, fehér-sárgarépa, póréhagyma, mezei kakukkfű.Van Lecsó és Paradicsomlé és medvehagyma olajban is.Kosarammal személyes házhoz szállítást vállalok Budapesten.
Megtalálálhatóak vagyunk: https://www.facebook.com/pages/Spejz/305120069533970#
Bármilyen kérdésüket, rendelésüket a gazdasszonyok_teendoi@citromai.hu e-mailen feltehetik, vagy telefonon a 0670-363-7161, 0670/290-6351 számon.
 
 

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Mobil: 
+36/70/2906351
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Spejz 1865
Megye: 
Budapest
Képgaléria: 
Áfonya lekvár
Aszaló házikó
Eper aszalvány
Vadkörte szörp
Piac
Szárított levendulacsokor
Málna szörp, lekvár
Hársfavirág
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.