Hirdetés

Hirdetés

Két Kuvik Biogazdaság

Kapcsolattartó neve: 
Járosi Adrienn, Kovács Gergely

Székesfehérvár határában, a természeti csodákat rejtegető Aszal-völgy közelében folytatunk ellenőrzött ökológiai növénytermesztést. A termelés során mindig törekszünk környezetünk és az élővilág védelmére. A gabona-, lucerna- és zöldtrágya táblákon mezei pacsirta, fürj fészkel, rétihéják, ölyvek, vörös vércse, erdei fülesbagoly vadászik pockokra. A vegyszermentes gazdálkodás garantálja, hogy a szomszédos völgy védett növényeiben még sokáig gyönyörködhessünk.
A szántóföldi növények mellett kb. fél hektáron állítunk elő burgonyát és zöldségféléket (hagyma-, tökfélék, gyökérzöldségek, cékla, káposzta), amik kora nyártól a készlet erejéig kaphatók, akár kis tételben is. Székesfehérváron a megrendelt mennyiséget díjtalanul házhoz szállítjuk. Megrendeléseket elektronikus levélben vagy telefonon várunk.
Emellett egy kis vegyes gyümölcsösünk van, ahol a fő faj a kajszi. Bő termés esetén házi lekvárt főzünk, illetve megrendelőinknek kiszállítjuk a lekvár "alapanyagát". A gyümölcsösben mesterséges odvakban madarak fészkelnek, telente cinkéket, verebeket etetünk, óvjuk a megporzó és ragadozó rovarokat is.

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/5986002
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Fejér megye
Település: 
Székesfehérvár
Utca, házszám: 
Pöstyéni u. 4.
Irányítószám: 
8000
Képgaléria: 
Standunk a Veszprémi Ökovásáron
Előtérben zöldség, hátul burgonya
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.7 (3 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.