Hirdetés

Hirdetés

Gábriel Cukrászda

Kapcsolattartó neve: 
Sántha Andrea

 Cukrászdánk több mint 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt több ezer szelet sütemény, dísz-forma-parfétorta és még ennél is több süti és desszert különlegesség került ki a műhelyünkből. Legalább 1100 esküvői tortát készítettünk, a fiatal párok legnagyobb megelégedésére!  Mi minden apró részletre oda figyelünk! Termékeinket természetes, minőségi alapanyagokból, tartósítószer felhasználása nélkül készítjük! Nálunk a gyümölcs torta is valódi gyümölcsből készül!Nekünk fontos a minőség! És Önnek? Tartozzon Ön is az elégedett vásárlóink közzé!
Torták, forma torták kicsiknek és nagyoknak, parfétorták, desszertek, valódi házi receptek alapján készülő, ízes házi sütemények! tepsis sütemények!, bio torta, főzött fagylaltok, fagylalt kelyhek, Semmifredo poharas desszertek,
Egyéb szolgáltatások: Kérje árajánlatunkat már most 2012-ben tartandó esküvőjére! Esküvői csomagunk tartalmazza: mennyasszonyi torta, kisérő torták, vendégváró édes-sós sütemények, minden ami virág:  mennyasszonyi-koszorús lány virágcsokrok, szülőköszöntő csokrok, kitűzők, teremdíszítés, hidegtálak, kozmetika, fotó....Majdnem minden egy helyen!! Velünk nem csak pénzt de időt is spórol!

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/29/353438
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Gábriel Cukrászda
Megye: 
Pest megye
Település: 
Vecsés
Utca, házszám: 
Róder Imre u 10
Irányítószám: 
2220
Egyéb információ: 
Vecsés város központ
Képgaléria: 
Gábriel Cukrászda
Esküvői torta
Dísz torta
Különleges dísz tortáink
Barbi torta
Gyerek torták
Desszertek
Lakodalmas, vegyes házi süteményeink
Fagylalt
Fagylalt kínálatunkból...
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.