Hirdetés

Hirdetés
A késői laskagomba (Pleurotus ostreatus) nevét onnan kapta, hogy ősszel és télen terem. Élő vagy elhalt lombos fákon, ezek ágain telepszik meg, az egyik legtovább szedhető gombafajta, de újabban sokfelé termesztik is. Nagyon rövid tönkkel kapcsolódik az élő, vagy elhalt lombhullató fákhoz. Kalapja húsos, kövér, egyfajta tengeri kagylóra emlékeztető alakú, amely 8‑15 cm átmérőjűre is megnő. A kalap felszíne fiatalon viaszos bevonatú, kékesszürke színű, ami később hússzínűre, vagy barnára változik. Spóratermő lemezei fehérek, spórái lilák. A még fiatal gomba kalapját kell gyűjteni, amikor a húsa még fehér és rugalmas, az idősebb példányok húsa már szívóssá válik, ezért kevésbé ízletes. Felhasználják leves, raguleves és sültek ízesítésére, de pörköltnek is elkészíthető, legjobb, ha más ehető gombával keverten készül.

Oriens Gomba Kft.

Cégünk tradicionális gyógyhatású gombák termesztésével és minőségi laskagomba alapanyag gyártásával és értékesítésével foglalkozik.
Termékeink:

TriflaVadász és kiskertje

Őstermelő családi vállalkozásunk elsősorban szarvasgombával és laskagomba termesztéssel foglalkozik. Mindig friss és jó minőségű fazékba valókkal várjuk kedves vásárlóinkat. Aktuális termékeinkről telefonon, e-mailben és Facebook-on tudunk tájékoztatást adni.
Szarvasgomba, az élet fűszere: kb. 2500 Ft / 5-8 fős étkezés
Laskagomba: 900Ft/kg

Takács István Gábor

Cimkék:

Kemes Szabolcs

Vegyszermentes tanyagazdaságunk termékeit kínáljuk önnek Veszprém és környékén.
Kecske ( tej, ízesített sajtok, joghurt, kefír, túró) tej- és
kertészeti- ( szörpök, savanyúk, lekvárok, zöldség, gomba ) termékekkel várjuk megkeresését. 
Termékeink szezonálissan kaphatóak. Várjuk boltok, éttermek viszonteladók jelentkezését is.

Krajnyák Gergő

Frissen szedett, vegyszermentes, I. osztályú laskagomba eladó különböző kiszerelésekben. A gomba átvétele több helyen is megoldható személyes egyeztetést követően.
Ár: 750 Ft/kg

Cimkék:

Bez-Trade Kft

 Fehér Csiperke ,Barba csiperke ,Laska Gomba termesztéssel foglalkozunk.
Termelői árat biztosítunk minden vásárlóinknak,viszont eladókat keresünk piacokra,minőségi árut mi biztosítjuk akár kiszállítással is! Másodállásként jó kereseti lehetöség !Hivjon megbeszéljük a részleteket

Cimkék:

Gazda Ákos

Gombatermesztési alapanyagok

Farönkös gombatermesztéshez oltópálcák (oltótiplik)

Natur Laskagomba

Kedves Érdeklődő! Natúr Laskabomba termesztésével foglalkozunk. Várjuk érdeklődő levelét a naturlaskabomba@gmail.com címen, vagy hívását a +36-20/351-2030 számon. Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Bogovits Attila

Laskagomba termesztés.

Cimkék:

Imre

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel