Hirdetés

Hirdetés

Nomád Étel vacsora beszámoló

A Nomád Étel létrejöttéről több forrásból is értesültem. Először barátok ajánlották figyelmembe, aztán a Facebookos ismerősök megosztott hírei között találkoztam velük, végül pedig ők kerestek meg és vették fel velem a kapcsolatot.

Én kifejezetten kedvelem a „fesztivál” étkeket, amiket jó rizling fröccsel lehet aztán feloldani. Ilyen a töki pompos, vagy más néven kenyér lángos, amiről eddig azt hittem csak egy féle változata lehet.

Ahogy a Showder klubban is elhangzott: „a töki pompos a magyar pizza”. És a pizzákhoz hasonlóad, a Nomád Ételnél is széles választékban lehet töki pomposokat rendelni.

Volt szerencsénk még megkóstolni a Tetejetlen Fa Csirkeáldóst (tárkonyos csirkeragú leves), desszertként pedig meggyes és túrós pitét, és mákos sütit, amit nem tudtam az étlap alapján azonosítani, viszont nagyon finom volt.

Ahogy az a csatolt fotókon is látszik, a töki pompos roskadozik a feltétektől, nem hiányzik róluk a bőséges sajt sem. Olyan mennyiség, amit szerintem nem lehet egy embernek legyűrnie. Megpróbáltuk, nekünk nem sikerült.

Így lett - a leves, a 4 töki pompos és a desszert - 4 felnőtt, 1 zabagép kamasz és 3 kenyér lángos rajongó gyerek bőséges vacsorájából meg egy reggeli és még egy könnyű ebéd is egy személyre.

Csak ajánlani tudom a Nomád Étel futárt!

CsatolmányMéret
DSCF1292.JPG64.39 KB
DSCF1293.JPG63.53 KB
DSCF1294.JPG78.21 KB
DSCF1295.JPG70.96 KB
Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.