Hirdetés

Hirdetés

termelőtől.hu hírlevele (2010.03.24.)

Kedves !profile_firstname!

1 hónap alatt 5000 látogató! Így indult a termelőtől.hu, ami szerintem nem rossz kezdés. A célom, hogy év végéig elérjük a havi 20 000 látogatót. Ehhez persze szükségem van a Te segítségedre is, mert egyedül nem biztos, hogy sikerül megvalósítanom ezt a célt.

Hogyan tudsz segíteni?

  • Küldd el hírlevelünket barátaidnak, ismerőseidnek, ismerjék meg ők is az oldalt, regisztráljanak!
  • Ha regisztrált Facebook felhasználó vagy, oszd meg a cikkeket, termelőket ismerőseiddel és kövess minket a Facebookon.
  • Követhetsz minket Twitteren is, ahol igyekszünk a lehető leghamarabb megjeleníteni híreinket.
  • Ajánld kedvenc termelőidet oldalunkon, vagy mesélj neki oldalunkról.
  • Nyomtattunk 1000 db termelői adatkérő lapot. Ha szeretnél párat jelezd. Át tudok adni belőle, de tudok küldeni wordben is adatlapot, csak kérd. Csak egy e-mailt kell írnod.

Végezetül köszönöm a sok biztatást és hozzászólást, véleményeteket igyekszünk figyelembe venni a következő fejlesztésekkor.

Köszönettel, Rönky Balázs
ui: egy nagyon fontos kérdés, kérés: bizonyára nem csak én keresem a tökéletes húsvéti sonkánkat, hanem más hírlevél olvasó, weboldal látogató. Kérném a termelőket, hogy ilyen témában - ha tehetik- jelezzenek nekem.

ui.ui.: azoktól, akik mindkét hírlevelet megkapják elnézst és türelmüket kérem, már csak egy alkalom lesz, amikor duplikálva megy ki a levél.

Magyar Nemzeti Napok a Nagycsarnokban

Megtalálja az Élő Tisza heti termékkínálatot is a rendezvényen! Gasztronómiai ízelítő különleges magyar ételekből. Bemutatkozik a Balatoni Halgazdaság különleges halakkal. A magyar népművészet is bemutatkozik: kosárfonó, kádármester, csuhékészítő, bőrdíszműves, fazekas, kovács, fafaragó, citerakészítő, babakészítő, mézeskalács készítő, illetve tojásfestő is. A színpadon fellép a Boglárka citerazenekar, illetve magyar népdalokat is hallgathatnak az idelátogatók.
Ha többet is olvasnál róla, ide kell kattintsál.

Csákvári birtok eladó (Jászberény)

Csákvári birtok eladó, kb 3600 m2 gyümölcsös, úgy 70 fa, szépen termő mosolygós alma, csengő őszi- és sárgabarack, cseresznye, meggy, valamint szóló szőlő.
Ha többet is olvasnál róla, ide kell kattintsál.

Húsvéti -választási- rackabárány akció

A húsvét előtti napokban rackabárányt vágunk, de élve is elvihető.
Ha többet is olvasnál róla, ide kell kattintsál.

Németországi értékesítési lehetőség
A PaprikaShop24 Németországban árusít magyar termékeket és partnereket keres "dropp shiping system" együttműködéshez.
Ha többet is olvasnál róla, ide kell kattintsál.
Szerves trágya eladó

Mélyalmos lóistállónkból a napokban kitermelt szerves trágyánkat 3000 Ft/ köbméter áron eladjuk Pest megyében. Ha többet is olvasnál róla, ide kell kattintsál.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.