Hirdetés

Hirdetés

Szerkezetátalakítási program: a határidő betartására figyelmeztet a VM is

Közeleg a határidő, mivel február 15-ig kell nyilatkozniuk a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által közzétett formanyomtatványon a zöldség, a gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási programba bejelentkezett termelőknek, hogy a feltételeket az előző évben teljesítették – hangsúlyozza a Vidékfejlesztési Minisztérium.

A termelőknek közölniük kell azt is, hogy az élőmunka ráfordítási kötelezettséget a támogatásra jogosult településen történt munkavégzéssel teljesítették. A nyomtatványok hiányos, vagy határidőn túli benyújtását az MVH mulasztási bírsággal szankcionálja. A gazdálkodók a benyújtott nyilatkozatuk valóságtartamáért felelnek, a dokumentumok ellenőrzése az MVH feladata. Nyilatkozni a 3/2012. (I.13.) MVH közleményben szereplő, K0123 számú nyomtatványon lehet, amelyet az ügyfél lakhelye/székhelye szerint illetékes MVH megyei kirendeltségre kell elküldeni, kizárólag postai úton. Korábban a Magyar Agrárkamara is a határidő betartására hívta fel a gazdálkodók figyelmét.

Forrás: http://www.agromonitor.hu/index.php/mezo/35-mezo/6437-szerkezetatalakita...

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.