Hirdetés

Hirdetés

Minőségi kerti szerszámok és ultra-hosszan tartó locsolók a NeoTools márkától

Neo Tools

Számos kiskert-tulajdonos és mezőgazdasági termelő ismeri azt a problémát, hogy hiába ruházott be az egyik évben akár komolyabb összeget is a különféle szerszámokba, vagy öntöző eszközökbe, locsolási felszerelésekbe… Egy-két év múlva kezdheti az egészet elölről, mert a megvett szerszámok és eszközök minősége finoman szólva sem bizonyult megbízhatónak.

Minőségi kerti szerszámokat és locsolókat, öntözőket keres?

Valóban sokszor könnyű elveszni az ismeretlen gyártók tengerében, de a NeoTools márkanevet már hazánkban is egyre többen ismerik. Főként azok, akik minőségi eszközöket és gépeket keresnek. A Neo Tools először a fantasztikus autószerelő-ládáiról, profi szerszámos-dobozairól, elektromos gépeiről és menő munkaruházatáról lett híres, de ma már a cég a kertészkedőkre és a kistermelőkre is gondol.

Legyen szó az olyan klasszikus kerti eszközökről, mint ásó, kapa, balta, gereblye, fűrész, metszőolló, sövényvágó stb… vagy éppen a valóban tartósan és profi módon működő öntözéstechnikai eszközökről, locsolókról, tömlőkről, stb… a NeoTools termékek kompromisszumok nélküli megbízhatóságot kínálnak!

Akár 25 év garancia a NeoTools termékekre!

A márka gyártója, a Topex csoport egyik jelmondata így hangzik: “Megkönnyítjük azok életét, akik szerszámokat használnak.” Ennek jegyében pedig mindent meg is tesznek a kimagasló minőségért. 

Kevés olyan márka van a világon, amely 25 év garanciát is ad a termékeire - így a NeoTools ebben is különleges.

Öntözőszettek, esőztetők, locsolók

A NeoTools öntözőpisztoly-szettek például valódi kuriózumnak számítanak. Van olyan locsolópisztolyuk, amely 7 különféle permetező funkciót is tud: a hagyományos variálható sugaras megoldásoktól kezdve az olyan extra “ínyencségekig” mint a buborékos esőztetés, vagy a ciklon-üzemmód. 

Ahol nem öntöztek, mindenhol kiszáradt a gyep

Sajnos az idei nyár sok pázsit és gyepszőnyeg sorsát pecsételte meg. Ezért fontos kiemelni, hogy a NeoTools többféle profi esőztetőt is kínál, amely közt van olyan, amely több mint 300 m2-es átfedéssel rendelkezik. 

A permetezők közül pedig ki kell emelni az akkus kézi, spriccelős permetezőt. Ez nagyon praktikus megoldás, ami megszabadítja az embert a fárasztó pumpálgatástól!

Végül pedig említsük meg a különlegesen hosszú élettartammal rendelkezők tömlőket, gurulós tömlőtartó kocsikat és az automata tömlődobokat. Ha Ön olyan locsolótömlőt szeretne a kertjébe, amely garantáltan csavarodásmentes, rugalmas, akár +60 fokot is sérülés nélkül kibír, ráadásul az UV-védelem mellett algásodás elleni bevonattal is rendelkezik, akkor a NeoTools profi tömlőit érdemes választania. 

Az automata felcsévélő mechanizmussal rendelkező tömlődobot pedig csak egyszer kellett kipróbálnunk ahhoz, hogy egyből beleszeressünk.

A NeoTools termékeket az ország számos barkácsboltjában és építőanyag-kereskedésében megtalálhatjuk már. Szerencsére a cég honlapján egy részletes áruházkeresőt is találtunk, amely hasznos segítséget jelent a vásárláshoz!

 

TOVÁBB AZ ÁRUHÁZKERESŐRE!

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.