Hirdetés

Hirdetés

Mezőgazdasági beruházások: több esetben lejár a megvalósítási határidő


Lejár a meghosszabbított megvalósítási határidő december 17-én az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) finanszírozott egyes mezőgazdasági beruházásoknál - közölte a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH). A határidő lejártát az egyes agrártárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló, idevonatkozó VM rendelet szabályozza.

A módosítás azokat az ügyfeleket érinti, akik esetében a megvalósítási idő - például a vis maiort és a közbeszerzést is figyelembe véve - a módosító rendelet hatályba lépésekor már lejárt. Azokra is vonatkozik a módosítás, akik esetében az utolsó kifizetési kérelem benyújtására nyitva álló egyéves időszak még nem telt le, valamint az utolsó kifizetési kérelemre hozott határozat a módosító rendelet hatályba lépéséig nem emelkedett jogerőre, illetve 2012. január 2-ig - az Öntözés II. támogatási kör esetében 2012. április 30-ig - már benyújtottak kifizetési kérelmet.
Az idevonatkozó szabályozás további részletei megtalálhatók például az MVH honlapján, illetve tájékoztatás kérhető az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen is

forrás: http://www.agromonitor.hu/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.