Hirdetés

Hirdetés

Közös Lábos - Szimplakerti Háztáji Piac pályázat adománygyűjtésre

A Szimplakert ismét meghirdette adománygyűjtési pályázatát a Szimplakerti Háztáji Piac és a Közös Lábos keretén belül megvalósítandó adománygyűjtésre.

Szimplakert - Közös lábos

A pályázat célja

A nyertesek 1-2 alkalmat nyerhetnek el, amikor a piac ideje alatt ebédet főzhetnek és ezt támogatói kasszás rendszerben a piacon értékesíthetik.

Pályázók köre

Magánszemélyek és civil szervezetek.

A pályázat részletei

A pályázat nyertesei 2014 januárja és júniusa között 1 vagy 2 alkalmat nyernek el, amikor a piac ideje alatt ebédet főzhetnek és ezt támogatói kasszás rendszerben a piacon értékesíthetik.

A pályázat kiírói javasolják, hogy két menüvel, egy húsos, illetve egy vegetáriánus étellel készüljenek a pályázók, kb. 100-100 főre.

A főzéshez szükséges eszközöket biztosítják, az alapanyagok beszerzésében igény szerint segítenek.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. december 15..

További információ

Mihály Edina +36.20.427.3375

Tovább a teljes pályázati kiírásra

Közös lábos – Adománygyűjtési pályázat civil szervezetek és magánszemélyek részére

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.