Hirdetés

Hirdetés

Erdei létesítmények megvalósításához lehet kifizetési kérelmet benyújtani!

Az egységes kérelem keretein belül, május 15-ig nyújthatnak be kifizetési kérelmet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH), azok az erdőgazdálkodók, akik erdei közjóléti létesítmények megvalósításához igényeltek támogatást.

Az intézkedés erdei kirándulóhelyek, tanösvények, kilátók kialakítására adott lehetőséget utófinanszírozással, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A kifizetési kérelmet a támogatott tevékenységek megvalósítása után lehet benyújtani. Mellékelni kell a megvalósított létesítmények közjóléti nyilvántartásba vételét tartalmazó erdészeti hatósági bizonyítvány másolatát, illetve az építésiengedély-köteles beruházásoknál az építési hatóság jogerős használatba vételi engedélyének másolatát. Ezeket a dokumentumokat nem az MVH-hoz, hanem a területileg illetékes Erdészeti Igazgatósághoz kell benyújtani papír alapon.
A kifizetési kérelem beadására az egységes kérelemnél ismert határidők és technikai információk vonatkoznak. Az erdőgazdálkodók kifizetési kérelem igényléseiket a korábban megkapott tájékozató levélben szereplő támogatási kérelem iratazonosítóval tehetik meg, figyelve a helyes kiadási tétel azonosító megadására is.

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.