Hirdetés

Hirdetés

Együttműködés a Hungary Card, és az Oldalas magazin között!

2013 március 7-én együttműködési megállapodást kötött a Hungary Card (Magyar Turizmus Kártya) rendszerét fejlesztő Hotelinfo Kft. képviseletében Gál Gábor ügyvezető igazgató, és az Oldalas magazin képviseletében, Asztalos István lapigazgató.

Az együttműködés célja többek között a magyarországi szállás-, és vendéglátóhelyek forgalmának generálása, azok, és a turizmus népszerűsítése, ezen felül pedig egy idáig hazánkban nem létező, minden igényt kielégítő keresőrendszer kiépítése, bevezetése.
Ennek egyik alappillére a Hungary Card sokéves tapasztalata, azon felül pedig a hírlevélküldéssel kombinált informatikai rendszer, hiszen a kártya vásárlói azon tudatos fogyasztók, akikre méltán lehet építeni, hogy mindez megvalósulhasson. Részükre ezentúl az Oldalas magazint díjmentesen, egyfajta extra szolgáltatásként eljuttatásra kerül, melyben a Hungary Card kibocsátója saját rovatot indít, mely a további tudatosság népszerűsítésében kíván segítséggé válni.

A keresőrendszer bevezetésében pedig „óriási lehetőségek lakoznak”, mivel sokkal inkább szakmai kontroll alapján tervezték meg azt, így a tudatos vásárlók igényeihez igazítva valósulhat meg mindaz.
Az együttműködés alapján pedig az Oldalas magazin, annak kiadójának, és a Hungary Card célkitűzései megvalósulása érdekében, a hazai turizmus, és/ vagy a vendéglátóipar fellendülése prognosztizálható. Mely történéseiről ezentúl közel húszezer olvasót informálnak, ezzel is elősegítve az információ áramlását.

A Hungary Card, és az Oldalas magazin szoros együttműködése azonban itt nem áll meg, ugyanis a jövőben még tovább, a jelenleginél sokrétűbben szeretnék a szolgáltatásaikat, immáron közösen kialakítani.
Az együttműködésről, és a jövőbeni szolgáltatások bővítéséről a honlapukon is informálódhatnak, melynek címe: www.hungarycard.hu, www.oldalasmagazin.hu.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.